Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie śmieszne, nie ciekawe, nie pasujące do tematyki forum, wstawki nie powinny być umieszczane z powodu jakiegoś, jebanego urzeknięcia.
Ale od samego początku tematyka forum oscyluje pomiędzy perwersją, ohydą, czarnym humorem, humorem i materiałami które z jakichś przyczyn wydały się warte upublicznienia. Wynika to chociażby i z poziomu materiałów wstawianych przez Centuriona.
Przykłady:
sadistic.pl/panda-antywirus-vt131.htm
sadistic.pl/tabliczka-ostrzegawcza-na-lotnisku-vt184.htm
sadistic.pl/uwaga-dobry-pies-vt201.htm
sadistic.pl/kto-zabil-hotdoga-vt246.htm
A skoro sam admin nadaje taki kształt temu forum, to niestety masz pecha i musisz zaakceptować smutny fakt, że nie każde zwierzątko tu umieszczane ma flaki na wierzchu, względnie rozpołowionego penisa we wzwodzie.
Nadanie stopnia sadysty powinno być czymś spowodowane, a powód powinien być opisany na profilu, żeby nie było niedomówień i oskarżeń.
Jak ktoś się bardzo uprze to wymyśli oskarżenie mimo wyjaśnienia. Po drugie urok otrzymania stopnia sadysty polega na tym, że mało kiedy wie się za co się go otrzymuje.
Użytkowniczka ~tonieja nie ma wielu piw, nie odwiedza forum często, nie ma wiele wstawek, dziennie nie pisze wielu postów, samo mieszkanie w Gdańsku nie jest chyba zasługą dla forum. dziękuję za pierdoloną uwagę
Przyznaj się, że żal Ci z zazdrości o "~" dupę ściska i wszystko będzie jasne.
Co do zdjęcia podoba mi się, wkóncu coś innego niż tylko krew, flaki, rozjebane mózgi, trupy, pizdy wielkości arbuza, analne fistingi.
Sadistic to nie wylęgarnia psychopatów, jeśli kogoś tak strasznie podniecają widoki wymienione wyżej to powinien dla własnego dobra poddać się terapii...
Użytkowniczka ~tonieja nie ma wielu piw, nie odwiedza forum często, nie ma wiele wstawek, dziennie nie pisze wielu postów, samo mieszkanie w Gdańsku nie jest chyba zasługą dla forum. dziękuję za pierdoloną uwagę
Mi to z początku lekko nie podchodziło. Jednak jest to portal zrobiony i opłacany przez Centa. A jak chcesz mieć ~ to mam dla Ciebie złą wiadomość. Nieświadomie zakopałeś swoje ostatnie nadzieje.
chyba bardziej jednak tworzy ale no rzeczywiście sama nie sądziłam, że 1 zdjęciem takie poruszenie wywołam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów