18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
R................8 2009-09-26, 14:26
Niezła e-drama to się trwoży
Zgłoś
A................t 2009-09-26, 14:46 4
Pooshkins napisał/a:

Nie śmieszne, nie ciekawe, nie pasujące do tematyki forum, wstawki nie powinny być umieszczane z powodu jakiegoś, jebanego urzeknięcia.

Ale od samego początku tematyka forum oscyluje pomiędzy perwersją, ohydą, czarnym humorem, humorem i materiałami które z jakichś przyczyn wydały się warte upublicznienia. Wynika to chociażby i z poziomu materiałów wstawianych przez Centuriona.
Przykłady:
sadistic.pl/panda-antywirus-vt131.htm
sadistic.pl/tabliczka-ostrzegawcza-na-lotnisku-vt184.htm
sadistic.pl/uwaga-dobry-pies-vt201.htm
sadistic.pl/kto-zabil-hotdoga-vt246.htm
A skoro sam admin nadaje taki kształt temu forum, to niestety masz pecha i musisz zaakceptować smutny fakt, że nie każde zwierzątko tu umieszczane ma flaki na wierzchu, względnie rozpołowionego penisa we wzwodzie.

Pooshkins napisał/a:

Nadanie stopnia sadysty powinno być czymś spowodowane, a powód powinien być opisany na profilu, żeby nie było niedomówień i oskarżeń.

Jak ktoś się bardzo uprze to wymyśli oskarżenie mimo wyjaśnienia. Po drugie urok otrzymania stopnia sadysty polega na tym, że mało kiedy wie się za co się go otrzymuje.

Pooshkins napisał/a:

Użytkowniczka ~tonieja nie ma wielu piw, nie odwiedza forum często, nie ma wiele wstawek, dziennie nie pisze wielu postów, samo mieszkanie w Gdańsku nie jest chyba zasługą dla forum. dziękuję za pierdoloną uwagę

Przyznaj się, że żal Ci z zazdrości o "~" dupę ściska i wszystko będzie jasne.
Zgłoś
luki24 2009-09-26, 20:35
~tonieja została ~sadystką bo była na ognisku i popieram nadanie jej tego tytułu.

Co do zdjęcia podoba mi się, wkóncu coś innego niż tylko krew, flaki, rozjebane mózgi, trupy, pizdy wielkości arbuza, analne fistingi.

Sadistic to nie wylęgarnia psychopatów, jeśli kogoś tak strasznie podniecają widoki wymienione wyżej to powinien dla własnego dobra poddać się terapii...
Zgłoś
~Tołdi 2009-09-26, 21:15
Pooshkins napisał/a:

Użytkowniczka ~tonieja nie ma wielu piw, nie odwiedza forum często, nie ma wiele wstawek, dziennie nie pisze wielu postów, samo mieszkanie w Gdańsku nie jest chyba zasługą dla forum. dziękuję za pierdoloną uwagę

Mi to z początku lekko nie podchodziło. Jednak jest to portal zrobiony i opłacany przez Centa. A jak chcesz mieć ~ to mam dla Ciebie złą wiadomość. Nieświadomie zakopałeś swoje ostatnie nadzieje.
Zgłoś
Skupek 2009-09-26, 22:13
Iiiiiile kooooomentaaaaaaaarzy :o
Zgłoś
.................. 2009-09-26, 22:21
Marcinosz, bez przesady, ledwo trzecia strona.
Zgłoś
Arni. 2009-09-26, 23:17
Zajebistą brodę ma ten pajonk
Zgłoś
luki24 2009-09-27, 11:42
Tołdi napisał/a:

Mi to z początku lekko nie podchodziło. Jednak jest to portal zrobiony i opłacany przez Centa

chyba nie jesteś zbytnio koleżeński...
Zgłoś
marna 2009-09-27, 12:13
Reaper88 napisał/a:

Niezła e-drama to się trwoży

chyba bardziej jednak tworzy ale no rzeczywiście sama nie sądziłam, że 1 zdjęciem takie poruszenie wywołam.
Zgłoś
A................t 2009-09-27, 15:24
tonieja,
Zgłoś
B................S 2009-10-24, 21:47
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem