18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
I suck duck!
BongMan • 2011-04-19, 1:58
Chyba najlepsza ich wpadka Dla niekumatych i nietrzymających moczu: 0:53.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
o................5 2011-04-21, 9:30
@ metal2805

st anger cala pltya to trash nu metal.
Zgłoś
joorass 2011-04-21, 9:42
wolałem ich takimi, zanim się zmienili na gorsze
A z ich basistów to akurat tego łysola nie lubię, nie wiem czemu, po prostu nie pasował IMO
tak, możecie mnie zmieszać z błotem, jestem na to gotów
Zgłoś
L................r 2011-04-21, 12:25
@outlaw1985

pierdolisz.
Zgłoś
babycow 2011-04-21, 12:37
japierdole, az zal slucaj, jeszcze gdby nuta jakas fajna... wpadki nie widac ;/
Zgłoś
m................9 2011-04-21, 13:15
Co w tym zespole w ogóle robi Lars, beznadziejny perkusista. Głównie przez niego nie lubię metallica.
Zgłoś
Madafaka69 2011-04-21, 13:18
iHadToGo napisał/a:

Zresztą można powiedzieć, że Newsted w porę wycofał się z tej tonącej barki mianowicie przed wydaniem total crap'a - St. Anger.

Hetfield też jest cipką, grał dobrze do Mastera, potem się wypalił. Co nie zmienia faktu, że Newsted nie ma prawa czyścić Cliffowi nagrobka, a Robertowi butów, bo jest po prostu pipką. Przypominam, że to Newsted napisał Nothing else matters. Pierwszy krok metallicy do upadku. A że metallica zeszła na nu metal, to nie wiedziałem, ale dobrze znawcy posłuchać.

I dzwoniom,pytajom, gdzie benzyna. Gdzie kurwajakiten! Jazda do haupy.
Zgłoś
iHadToGo 2011-04-21, 14:01
Ja pierdziele, z tym, że zeszła do nu metalu to była taka hiperbola, a nawet ironia.
Chociaż St. Anger zalatuję jakimś SOAD'em, albo Slipknotem.
Lars to nadaję się może do kapeli ale blues'owej.

I co ty pierdolisz, że Newsted napisał Nothing Else Matters.
Kod:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Nothing_Else_Matters

~Słowa napisał James Hetfield

Dziękuję dobranoc.

P.S. Newsted bardziej nadaję się do tego zespołu niż Trujillo. Wystarczy obejrzeć koncert w Seattle z 1989.
Zgłoś
a................s 2011-04-21, 17:04
Ależ pierdolicie panowie. Raz: Nothing Else Matters jest to kawałek Hetfielda,
Dwa: WIĘKSZOŚĆ kawałków jest Hetfielda&Larsa
Trzy: Lars może nie gra równo, ale ma pomysł i nie mówicie, że się nie nadaje do Metallicy, skoro to m.in. ON ją tworzy
Cztery: St. Anger jest płytą bardzo dobrą (może nie podoba mi się jak Wszystkie przed Black, ale zawsze)
Pięć: To, że zespół stworzył coś takiego jak Load,ReLoad świadczy o tym jak wielką są kapelą, że nie robią tego czego się po nich oczekuje, a robią to na co mają ochotę (popatrzcie sobie na muzykę Iron Maiden - można najwyżej dwie dobre płyty złożyć z ich utworów).
I ostatecznie: Cliff był najlepszym basistą w tym zespole, ale Newsted był wcale nie gorszy, chórki ma na pewno lepsze niż Rober.
Zgłoś
Aikenlól 2011-04-21, 19:34
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
m................9 2011-04-21, 23:59
I właśnie przez to, że ją "tworzy" nie mogą go wywalić ;]
Zgłoś
Madafaka69 2011-04-28, 19:44
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów