Chyba najlepsza ich wpadka Dla niekumatych i nietrzymających moczu: 0:53.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wolałem ich takimi, zanim się zmienili na gorsze
A z ich basistów to akurat tego łysola nie lubię, nie wiem czemu, po prostu nie pasował IMO
tak, możecie mnie zmieszać z błotem, jestem na to gotów
A z ich basistów to akurat tego łysola nie lubię, nie wiem czemu, po prostu nie pasował IMO
tak, możecie mnie zmieszać z błotem, jestem na to gotów
japierdole, az zal slucaj, jeszcze gdby nuta jakas fajna... wpadki nie widac ;/
Co w tym zespole w ogóle robi Lars, beznadziejny perkusista. Głównie przez niego nie lubię metallica.
iHadToGo napisał/a:
Zresztą można powiedzieć, że Newsted w porę wycofał się z tej tonącej barki mianowicie przed wydaniem total crap'a - St. Anger.
Hetfield też jest cipką, grał dobrze do Mastera, potem się wypalił. Co nie zmienia faktu, że Newsted nie ma prawa czyścić Cliffowi nagrobka, a Robertowi butów, bo jest po prostu pipką. Przypominam, że to Newsted napisał Nothing else matters. Pierwszy krok metallicy do upadku. A że metallica zeszła na nu metal, to nie wiedziałem, ale dobrze znawcy posłuchać.
Ja pierdziele, z tym, że zeszła do nu metalu to była taka hiperbola, a nawet ironia.
Chociaż St. Anger zalatuję jakimś SOAD'em, albo Slipknotem.
Lars to nadaję się może do kapeli ale blues'owej.
I co ty pierdolisz, że Newsted napisał Nothing Else Matters.
~Słowa napisał James Hetfield
Dziękuję dobranoc.
P.S. Newsted bardziej nadaję się do tego zespołu niż Trujillo. Wystarczy obejrzeć koncert w Seattle z 1989.
Chociaż St. Anger zalatuję jakimś SOAD'em, albo Slipknotem.
Lars to nadaję się może do kapeli ale blues'owej.
I co ty pierdolisz, że Newsted napisał Nothing Else Matters.
Kod:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Nothing_Else_Matters
~Słowa napisał James Hetfield
Dziękuję dobranoc.
P.S. Newsted bardziej nadaję się do tego zespołu niż Trujillo. Wystarczy obejrzeć koncert w Seattle z 1989.
Ależ pierdolicie panowie. Raz: Nothing Else Matters jest to kawałek Hetfielda,
Dwa: WIĘKSZOŚĆ kawałków jest Hetfielda&Larsa
Trzy: Lars może nie gra równo, ale ma pomysł i nie mówicie, że się nie nadaje do Metallicy, skoro to m.in. ON ją tworzy
Cztery: St. Anger jest płytą bardzo dobrą (może nie podoba mi się jak Wszystkie przed Black, ale zawsze)
Pięć: To, że zespół stworzył coś takiego jak Load,ReLoad świadczy o tym jak wielką są kapelą, że nie robią tego czego się po nich oczekuje, a robią to na co mają ochotę (popatrzcie sobie na muzykę Iron Maiden - można najwyżej dwie dobre płyty złożyć z ich utworów).
I ostatecznie: Cliff był najlepszym basistą w tym zespole, ale Newsted był wcale nie gorszy, chórki ma na pewno lepsze niż Rober.
Dwa: WIĘKSZOŚĆ kawałków jest Hetfielda&Larsa
Trzy: Lars może nie gra równo, ale ma pomysł i nie mówicie, że się nie nadaje do Metallicy, skoro to m.in. ON ją tworzy
Cztery: St. Anger jest płytą bardzo dobrą (może nie podoba mi się jak Wszystkie przed Black, ale zawsze)
Pięć: To, że zespół stworzył coś takiego jak Load,ReLoad świadczy o tym jak wielką są kapelą, że nie robią tego czego się po nich oczekuje, a robią to na co mają ochotę (popatrzcie sobie na muzykę Iron Maiden - można najwyżej dwie dobre płyty złożyć z ich utworów).
I ostatecznie: Cliff był najlepszym basistą w tym zespole, ale Newsted był wcale nie gorszy, chórki ma na pewno lepsze niż Rober.
@Madafaka69
nienawidze takich kutafonskich cipek jak Ty, masz pewnie dlugie wlosy, grasz (a raczej brzdekasz bo grą tego syfu w twoim wykonaniu nieda sie nazwac) pierdolisz w towarzystwie o muzyce o duzo za duzo tworząc teorie z dupy idące i wpierdalasz sie z nimi jeszcze do internetu. Niema lepszego od Cliffa i chuj? Kogo obchodzi to ze to napisales? Ja pierdole nie pozwalali Ci w domu mowic na glos czy co? A tak pozatym Newsted imho nie odbiegal od Cliffa na duzo, jego drugoplanowy wokal byl zajebisty i uwielbialem jego charakter. Cd. samego zespolu to mam wielki szacunek zeby sie nie rozsypac po tylu latach picia i grania (bo w takiej kolejnosci sie bawili).
jednym slowem Madafaka69 - wypierdalaj. Tak, nie napisane bylo to slowo dawno wiec je przywracam do slownika tej strony. Wypierdalaj boś buc
nienawidze takich kutafonskich cipek jak Ty, masz pewnie dlugie wlosy, grasz (a raczej brzdekasz bo grą tego syfu w twoim wykonaniu nieda sie nazwac) pierdolisz w towarzystwie o muzyce o duzo za duzo tworząc teorie z dupy idące i wpierdalasz sie z nimi jeszcze do internetu. Niema lepszego od Cliffa i chuj? Kogo obchodzi to ze to napisales? Ja pierdole nie pozwalali Ci w domu mowic na glos czy co? A tak pozatym Newsted imho nie odbiegal od Cliffa na duzo, jego drugoplanowy wokal byl zajebisty i uwielbialem jego charakter. Cd. samego zespolu to mam wielki szacunek zeby sie nie rozsypac po tylu latach picia i grania (bo w takiej kolejnosci sie bawili).
jednym slowem Madafaka69 - wypierdalaj. Tak, nie napisane bylo to slowo dawno wiec je przywracam do slownika tej strony. Wypierdalaj boś buc
I właśnie przez to, że ją "tworzy" nie mogą go wywalić ;]
Aikenlól napisał/a:
@Madafaka69
Newsted imho nie odbiegal od Cliffa na duzo, jego drugoplanowy wokal byl zajebisty i uwielbialem jego charakter.
to już mi ciebie szczerze żal. posłuchaj PRAWDZIWEGO thrashu kurwiwąsie, mówi ci coś Sodom, Exodus, Infinite translation, immaculation, Megadeth, Kreator ?! Kurwa, to jest thrash. A chuj mnie obchodzi kto napisał słowa do N.E.M. Muzykę napisał w znacznej mierze ten idiota, pseudobasista, i chuj mu za to w dupę, tobie przy okazji też. Cliffowi nie dorasta do pięt, i nawet butów czyścić mu nie może. A tak poza tym, to jak posłuchasz więcej zespołów, to wtedy pogadamy, jak jakąkolwiek wiedzę będziesz miał. I mylisz się, nie mam długich włosów szczurku, a mojej gry nie słyszałeś, więc poraz enty - chuj ci w dupę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów