18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
I suck duck!
BongMan • 2011-04-19, 1:58
Chyba najlepsza ich wpadka Dla niekumatych i nietrzymających moczu: 0:53.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
donwasyle 2011-04-19, 10:30 1
po takiej wpadce powinni się powiesić albo przynajmniej z mostu skoczyć
Zgłoś
brylant1412 2011-04-19, 10:56 3
browar za metal leci..

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
Madafaka69 2011-04-19, 11:37 12
a co tu niby takiego wpadkowego ? bardziej mnie bawiło, jak sobie ta pizda - Jason - krzywdę zrobiła wywracając się o element sceny. Boże, ale ja nie cierpię Newsteda, niszczy prawdziwą Metallicę. Nie ma lepszego nad Cliffa.

I dzwoniom,pytajom, gdzie benzyna. Gdzie kurwajakiten! Jazda do haupy.
Zgłoś
X................8 2011-04-19, 13:57
To jest wpadka? Wpadka mozna nazwać zaśpiewanie tekstu jednej piosenki do muzyki z drugiej. Co też im się zdarzało.
Zgłoś
Flypho 2011-04-19, 22:30 7
Kto to w ogóle kurwa jest?
Zgłoś
D................r 2011-04-20, 21:51 9
To są kudłacze. Żyją w grupach po 3-4 osobników, ich naturalnym środowiskiem jest scena, tudzież garderoba, gdzie kopulują z groupies. Ich naturalnym pożywieniem jest kokaina, morfina lub heroina. Podczas okresu godowego kudłacze stoją na scenie i wyją potępieńczo do mikrofonów wspomagając się grą na instrumentach muzycznych, wzywając w ten sposób samice do garderoby. Naturalnymi wrogami kudłaczy są raperzy, gwiazdy popu i dziennikarze. Tego konkretnego gatunku kudłacza nie znam, ale fajnie wyją.
Zgłoś
h................1 2011-04-20, 21:55
Miałobyć dick. Rzeczywiście kurwa, wpadka fest.
Zgłoś
iHadToGo 2011-04-20, 22:12 2
Madafaka69 napisał/a:

a co tu niby takiego wpadkowego ? bardziej mnie bawiło, jak sobie ta pizda - Jason - krzywdę zrobiła wywracając się o element sceny. Boże, ale ja nie cierpię Newsteda, niszczy prawdziwą Metallicę. Nie ma lepszego nad Cliffa.

Chyba cie posrało drogi sadysto. Cliff jest(był) zajebisty, ale to nie przez Newsted'a metallica zeszła od thrashu do nu metalu. Głównie to zasługa tego jełopa Hetfield'a
Zresztą sam Burton lubił taki zespół jak Misfits i dlatego zrobiono cover pewnej piosenki jaką jest: Last Caress.

Zresztą można powiedzieć, że Newsted w porę wycofał się z tej tonącej barki mianowicie przed wydaniem total crap'a - St. Anger.
Zgłoś
m................5 2011-04-20, 22:34
@iHadToGo:

Metallica "zeszła do nu metalu"? Przepraszam bardzo, które nagrania są nu metalowe?
Zgłoś
smagal 2011-04-20, 22:43
@Flypho

kim tu kurwa jestes zeby nie wiedziec?
Zgłoś
Audica 2011-04-20, 23:01 5
Zawsze mam wrażenie, że Lars tak się emocjonuje za tą perkusją, że po koncercie muszą mu butle z tlenem podawać.
Zgłoś
mblbn 2011-04-20, 23:50
Hammett jak zwykle dno
Zgłoś
lobominator 2011-04-21, 5:23
Metallica nie wpada.
Metallica zachodzi świadomie.
Zgłoś
butthead 2011-04-21, 9:07 2
Metallica skończyła się na Kill'em All ....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów