Chyba najlepsza ich wpadka Dla niekumatych i nietrzymających moczu: 0:53.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
po takiej wpadce powinni się powiesić albo przynajmniej z mostu skoczyć
browar za metal leci..
a co tu niby takiego wpadkowego ? bardziej mnie bawiło, jak sobie ta pizda - Jason - krzywdę zrobiła wywracając się o element sceny. Boże, ale ja nie cierpię Newsteda, niszczy prawdziwą Metallicę. Nie ma lepszego nad Cliffa.
To jest wpadka? Wpadka mozna nazwać zaśpiewanie tekstu jednej piosenki do muzyki z drugiej. Co też im się zdarzało.
To są kudłacze. Żyją w grupach po 3-4 osobników, ich naturalnym środowiskiem jest scena, tudzież garderoba, gdzie kopulują z groupies. Ich naturalnym pożywieniem jest kokaina, morfina lub heroina. Podczas okresu godowego kudłacze stoją na scenie i wyją potępieńczo do mikrofonów wspomagając się grą na instrumentach muzycznych, wzywając w ten sposób samice do garderoby. Naturalnymi wrogami kudłaczy są raperzy, gwiazdy popu i dziennikarze. Tego konkretnego gatunku kudłacza nie znam, ale fajnie wyją.
Miałobyć dick. Rzeczywiście kurwa, wpadka fest.
Madafaka69 napisał/a:
a co tu niby takiego wpadkowego ? bardziej mnie bawiło, jak sobie ta pizda - Jason - krzywdę zrobiła wywracając się o element sceny. Boże, ale ja nie cierpię Newsteda, niszczy prawdziwą Metallicę. Nie ma lepszego nad Cliffa.
Chyba cie posrało drogi sadysto. Cliff jest(był) zajebisty, ale to nie przez Newsted'a metallica zeszła od thrashu do nu metalu. Głównie to zasługa tego jełopa Hetfield'a
Zresztą sam Burton lubił taki zespół jak Misfits i dlatego zrobiono cover pewnej piosenki jaką jest: Last Caress.
Zresztą można powiedzieć, że Newsted w porę wycofał się z tej tonącej barki mianowicie przed wydaniem total crap'a - St. Anger.
@iHadToGo:
Metallica "zeszła do nu metalu"? Przepraszam bardzo, które nagrania są nu metalowe?
Metallica "zeszła do nu metalu"? Przepraszam bardzo, które nagrania są nu metalowe?
Zawsze mam wrażenie, że Lars tak się emocjonuje za tą perkusją, że po koncercie muszą mu butle z tlenem podawać.
Metallica nie wpada.
Metallica zachodzi świadomie.
Metallica zachodzi świadomie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów