Kierowca samochodu był innego zdania.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Kierowca samochodu był innego zdania.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kara za wcześniejsze wpierdalanie się jak świnia w groch.
Zirytowany gostek w puszce nieźle go obczaił i pokazał gdzie jego miejsce.
Pieknie debila zaszeregował. Nie ma wyprzedzania z prawej
To się jebany zdziwił..
JanJankowski napisał/a:
Pieknie debila zaszeregował. Nie ma wyprzedzania z prawej
Naucz się tępy chuju definicji wyprzedzania i powiązanych zakazów/nakazów, zanim pierdolniesz coś w sieci. Albo chuj, nie ucz się. Mam nadzieję, że wpierdolisz się kiedyś w kogoś z premedytacją i ci taki regres dojebią, że do końca życia będziesz żarł rodzynki z dupy bo na nic innego stać cię nie będzie.
Pierdolony puszkarz...
Zdziwię was, ale to jednak przypadek był. Ewidentnie chce wyprzedzić z prawej to auto przed nim i mu się droga zwęża więc zajeżdża motopizdę. Na końcu widać jak się zatrzymuje. Chyba nie po to żeby motopizdę dobić?
Gruchenfuhrer napisał/a:
Pierdolony puszkarz...
wyczuwam jakiegoś kibarza motopizde, prawidłowo postąpił.
Szkoda tylko czyjegoś trawnika, jakieś ścierwo go trochę przeorało.
Heman napisał/a:
Kara za wcześniejsze wpierdalanie się jak świnia w groch.
chyba w twojej dupie
osoba zmieniajaca pas ma sie upewnić czy nie jest wyprzedzana czy pas jest wolny, no i brak kierunków
jechal jakby go tylko przod przed deklem interesował i na 100 % to tylko zbieżność przypadków ze byl motocyklista, wogole nie wiedzial ze jest
kocur napisał/a:
wyczuwam jakiegoś kibarza motopizde, prawidłowo postąpił.
Szkoda tylko czyjegoś trawnika, jakieś ścierwo go trochę przeorało.
Bynajmniej - motocyklistów nie lubię, jak wszyscy.
Ale zadufanych w sobie puszkarzy / truckerów, którzy w dupie mają innych - jeszcze bardziej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów