📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chyba tylko ta dziewczyna z różowym plecaczkiem nie spanikowała.
Chyba za wiele nie poczuł. Czuje się muózgiem... . A on jest na ponad metr od tułowia, rozciągnięty po asfalcie. Lepsze to niż ciągniętym być pod pociągiem z małą prędkością. Najgorsze jest to że ktoś się musi z tego tłumaczyć i może mieć kłopoty, bo ktoś nie umie np. .... ( Nie podpowiadam ).
S_Z_A_L_O_N_Y napisał/a:
Chyba za wiele nie poczuł. Czuje się muózgiem... . A on jest na ponad metr od tułowia, rozciągnięty po asfalcie. Lepsze to niż ciągniętym być pod pociągiem z małą prędkością. Najgorsze jest to że ktoś się musi z tego tłumaczyć i może mieć kłopoty, bo ktoś nie umie np. .... ( Nie podpowiadam ).
Tam pierdolisz ... najlepiej do kruszarki skoczyć . wiem bo wpadłem jak byłem mały , ale że jestem twardy to kruszarka stanęła i chuj. tak se żyję i sadistica przeglądam .
Kiedyś widziałem typa co go pociąg przejechał na pół. Stał sobie pociąg na peronie i jak odjechał to koleś zosta na torachł taki przejechany w pasie. Zero traumy. Co najciekawsze spodziewałem się krwawej jatki a jemu nawet ubrania nie przecięło i krwi jakoś też niewiele dookoła.
Halman napisał/a:
możesz sprecyzować ten szczegół?
Normalnie. Myślałem że jak kolesia przejechał pociąg to będą dwie połówki leżały osobno. A tu chuja. Trochę tak to wyglądało:
Tyle że typ leżał na brzuchu.
Halman napisał/a:
,
czyli był cały tylko tak bardzo cienki w pasie?
No właśnie chuj wie bo ubrania nie przecięło i zasłaniało. Tak naprawdę to gdyby nie to że widziałem że przed chwilą odjechał z tego toru pociąg to bym pomyślał że najebany koleś zwyczajnie kima na torach.
Patrząc po reakcji tych osób stwierdzam że nie mają one konta na sadisticu
chyba chrupło i prysło .. tak jest najlepiej !
Będąc gówniarzem stałem z ojcem na fajce przed dworcem pkp i gość odpierdolił identyczną akcję pod przegubowego Ikarusa pięć metrów od nas. pamiętam zrobiło to na mnie wrażenie.
hahah ta czarna ulana nie wytrzymała ze śmiechu
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów