📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Za otwartą szybę szacun. Jeszcze by się woda do środka nie wlała.
Wysiadł na chwilę wylać wodę z butów.
Po czym wskoczył, odpalił silnik i wyjechał z rzeki. To LandCruiser
Po czym wskoczył, odpalił silnik i wyjechał z rzeki. To LandCruiser
Wydaje mi się że ma problemy z wiązką elektryczną. Przerywacz na kierunkowskazie pracuje 2x za szybko. Za głęboko topił i jeżeli silnik był uruchomiony to woda dostała się przez snorkel do kolektora ssącego poprzez filtr powietrza. Teraz niezbędne będzie osuszenie układu dolotowego.
A ja slyszalem teorie ze im lepsza terenowka tym dalej trzeba po nią jechac traktorem. Cos w tym jest chyba
Res0r napisał/a:
Wydaje mi się że ma problemy z wiązką elektryczną. Przerywacz na kierunkowskazie pracuje 2x za szybko. Za głęboko topił i jeżeli silnik był uruchomiony to woda dostała się przez snorkel do kolektora ssącego poprzez filtr powietrza. Teraz niezbędne będzie osuszenie układu dolotowego.
Czyli, mówiąc fachowo, coś się zjebało
Res0r napisał/a:
Wydaje mi się że ma problemy z wiązką elektryczną. Przerywacz na kierunkowskazie pracuje 2x za szybko.
Zaś tylną żarówkie ma spaloną.
Co za debil wybrał się SUVem na spływ kajakowy?
Nie jestem specem od tego typu jazdy ale z angielskiego 'off-road' czyli poza drogą - stwierdzam definitywnie że akcja odbywa się poza drogą
On serio myślał że podjedzie do góry rzeka
vladok napisał/a:
Przez chwilę nawet próbował ustawić dziobem do fali...
Sztormował. Widać urodzony w Łebie
Jak to pewien Piotr, kabareciarz z Warmii mawiał:
"Im lepszy samochód terenowy tym dalej trzeba po niego jechać traktorem."
"Im lepszy samochód terenowy tym dalej trzeba po niego jechać traktorem."
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów