📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Mieli jak wielbłąd
Folur napisał/a:
przystojniak
Jak lubisz pedałów to ministrantem zostań. Chyba ze jesteś kobietą to prv. Proszę!
baronturbina napisał/a:
Jak lubisz pedałów to ministrantem zostań. Chyba ze jesteś kobietą to prv. Proszę!
A co powinien/a zrobić, jeśli jest transem?
sothis napisał/a:
też niech mu wyśle, widać że lubi
baronturbina napisał/a:
Przecież ten typ się tu już chyba kilka razy wysprzęglał, że jest pedałem, i jeszcze płakał, że dostaje wpierdol i na wiosce się z niego śmieją, nie potrafi skumać, że śmieją się i dostaje wpierdol nie za samo pedalstwo tylko za epatowanie nim, dokładnie takie jak powyżej.
Ciekawe, że moi homoseksualni znajomi nie mają żadnych problemów z nikim i są lubiani, wiesz Folur dlaczego ? Bo są kurwa normalni...
sothis napisał/a:
Tym bardziej do barona go wysłać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów