Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Folur napisał/a:
przystojniak
Jak lubisz pedałów to ministrantem zostań. Chyba ze jesteś kobietą to prv. Proszę!
baronturbina napisał/a:
Jak lubisz pedałów to ministrantem zostań. Chyba ze jesteś kobietą to prv. Proszę!
A co powinien/a zrobić, jeśli jest transem?
sothis napisał/a:
Wyp🤬alać z Polski raus.
sothis napisał/a:
też niech mu wyśle, widać że lubi
baronturbina napisał/a:
Przecież ten typ się tu już chyba kilka razy wysprzęglał, że jest pedałem, i jeszcze płakał, że dostaje wp🤬l i na wiosce się z niego śmieją, nie potrafi skumać, że śmieją się i dostaje wp🤬l nie za samo pedalstwo tylko za epatowanie nim, dokładnie takie jak powyżej.
Ciekawe, że moi homoseksualni znajomi nie mają żadnych problemów z nikim i są lubiani, wiesz Folur dlaczego ? Bo są k🤬a normalni...

sothis napisał/a:
Tym bardziej do barona go wysłać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie