18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Halman 2020-07-26, 16:16 7
widział ktoś coś ? No!
Zgłoś
Pralpunkt 2020-07-26, 16:18 18
Pięknie lewacka szmata...była i znikła brawo Policja
Zgłoś
maderfakermen 2020-07-26, 16:25 44
A na dołku będzie: "chłopaki ruchajcie mnie, bo już mnie gęba boli"
Zgłoś
bloodwar 2020-07-26, 16:27 5
Gościu w czapeczce ma już nawet jej teczkę ze szczegółowym opisem wypadku na komisariacie jak spadła ze schodów. 23 razy pod rząd

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
r061071 2020-07-26, 16:32 10
porwali to poruchają sobie na dołku-dobra tak się rozmarzyłem

forza nostra legge
Zgłoś
htp 2020-07-26, 17:24 1
zeozwatyelektryk napisał/a:

A na dołku będzie: "chłopaki ruchajcie mnie, bo już mnie gęba boli"

Ciekawe masz doświadczenia. Może podasz jakieś pikantne szczegóły?
Zgłoś
aradd 2020-07-26, 17:30 34
Nie rozumiem tego fenomenu walki z rasizmem przez osobniki rasy białej. Rozumiem że czarni bronią czarnych, wiadomo większość stoi za swoimi, tym bardziej jeżeli widzą w tym jasne korzyści lecz wojujących białych nie mogę zrozumieć. Wiadomo, wyprany mózg zapewne przez kontakty z różnymi ludźmi i ideologiami lub też stoją za tym najprostsze potrzeby (seksualne) i pociąg do osób o ciemniejszej karnacji. Ale zwykle, takie "skakanie" kończy się jednym. Po tym jak taka biała dziewucha zostanie poszkodowana/ranna lub aresztowana, czarni nie ruszą na pomoc jak za osobą ze swojej rasy, gdyż mają takie białe dziewczyny za zwykłe mięso i wiedzą że jeżeli stracą jedną białą, za chwilę znajdzie się druga głupia do pieprzenia i stawania w ich obronie.

Kto czyni dobro, znajduje dobro.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-07-26, 17:33
Pięknie ją wciągnęli. Muszą jeszcze popracować nad darciem pizdy.
Zgłoś
sard 2020-07-26, 17:59 6
aradd napisał/a:

Nie rozumiem tego fenomenu walki z rasizmem przez osobniki rasy białej. Rozumiem że czarni bronią czarnych, wiadomo większość stoi za swoimi, tym bardziej jeżeli widzą w tym jasne korzyści lecz wojujących białych nie mogę zrozumieć. Wiadomo, wyprany mózg zapewne przez kontakty z różnymi ludźmi i ideologiami lub też stoją za tym najprostsze potrzeby (seksualne) i pociąg do osób o ciemniejszej karnacji. Ale zwykle, takie "skakanie" kończy się jednym. Po tym jak taka biała dziewucha zostanie poszkodowana/ranna lub aresztowana, czarni nie ruszą na pomoc jak za osobą ze swojej rasy, gdyż mają takie białe dziewczyny za zwykłe mięso i wiedzą że jeżeli stracą jedną białą, za chwilę znajdzie się druga głupia do pieprzenia i stawania w ich obronie.

bronią ich mocno rozjebane które tylko noga słonia zadowoli lub kasztany takie, których nawet cyganie dymać nie chcą
Zgłoś
suchysongoful 2020-07-26, 18:21 2
Powinni ją jeszcze spałować na komendzie
Zgłoś
Budrys2000 2020-07-26, 18:35 2
htp napisał/a:

Ciekawe masz doświadczenia. Może podasz jakieś pikantne szczegóły?

Jesteś niesymetryczny
Zgłoś
JedkerTC 2020-07-26, 19:10 3
Myślała, że ma pussypass i nie mają prawa jej tknąć. Zajebiście satysfakcjonujące wideo.
Zgłoś
Juzwa 2020-07-26, 19:39 1
bloodwar napisał/a:

Gościu w czapeczce ma już nawet jej teczkę ze szczegółowym opisem wypadku na komisariacie jak spadła ze schodów. 23 razy pod rząd

Nieprawda, bo tylko raz spadła, ale za to pod górę.

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
piotrekt1976 2020-07-26, 19:56 4
poziom zidiocenia niektorych ludzi mnie przeraza, chwilami jestem za tym aby kazdy musial przechodzic testy i na ich podstawie okresalno by prawo do zycia. Tacy ludzie jak na zalaczonym obrazku nie powinni marnowac zasobow tej planety....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów