18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
I uciekł..
SocialMedia • 2021-03-18, 20:53
Dziwne ze rower jeszcze stoi

Srik tok czy nie, mam to w dupie.

Nie mogłem znaleźć oryginału.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
marcino_zly 2021-03-18, 21:00 1
Możesz mieć to w dupie. Całego tiktoka.
To jest SADISTIC!
Zgłoś
chevelle 2021-03-18, 23:59
Ale im zajebczyl gongi na głowy
Zgłoś
Cezar87 2021-03-19, 0:13
To sie nazywa rownouprawnienie Baba z llapami wyskakuje i mysli ze facet sie nie bedzie bronil
Zgłoś
SlimShady 2021-03-19, 0:23
I jeszcze spierdolił, bo się bal że mu jeszcze najebią
Zgłoś
f................w 2021-03-19, 0:32
Leje suki? I dobrze!
Zgłoś
Hollow_Man 2021-03-19, 7:19
gość pewnie wyszedł pobiegać, a tu go jakieś laski zaczepiają to i przy okazji trening szybki zrobił i dalej wrócił do biegania.
Zgłoś
Noside 2021-03-19, 9:51
Chodzą w miejsca bez klasy i się dziwią, że się cyrk odpierdala. Dorośnijcie, ludzie.
Zgłoś
jasypan 2021-03-19, 12:48
Na tik-toka ludzie teraz wrzucają wszystko, tak jak na youtuba. Co innego te udawane gówno-scenki a co innego jak ktoś coś nagra przypadkiem jak tu.
Zgłoś
Sraj1 2021-03-19, 15:29
Na bank dziwki sprowokowały sytuację, bo myślały że ich gościu nie ruszy.
Potem na bank machały łapami, bo myślały że ich gościu nie ruszy.
Zgłoś
DzidaZawodnik 2021-03-19, 20:54 1
Ale z was dzbany co niektórzy. Nie chodzi o to, że filmikjest skopiowany z Tiotoka, tylko o styl Tiktoka. Nikt nie będzi emiał problemu jeżeli ktoś udostępni tam jakiś dobry materiał, chodzi o to., że Tiktok jest kreowany przez swoich użytkowników, a oni są kompletnymi debilami w dodatku całkowicie oderwanymi od rzeczywistości.. Takie same są ich filmiki. Kwintesencja marksistowskiego spierdolenia umysłów.
Zgłoś
Tuco 2021-03-20, 1:26
Byłbym ostrożniejszy z używaniem frazy "mam to w dupie" na sadolu.
Zgłoś
eenocosTy 2021-03-21, 12:15
piwko za wpierdol szlaufom
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem