icame
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
icame
Ampeg napisał/a:
I?
No iChuj
3. Wypierdalać.
Jak ktoś znajdzie mi reklamę w stylu iPoda/iTunes na której ludziska się ruchali etc. w rytm "Draft Punk - Technologic" (chyba) to będę jego wielkim dłużnikiem. Żadna parodia mi się bardziej nie podobała Próbowałem już szukać, bezskutecznie...
P.S: Tą reklamę widziałem chyba nawet na jakiejś polskiej stronie razem z innymi parodiami reklam Apple.
P.S: Tą reklamę widziałem chyba nawet na jakiejś polskiej stronie razem z innymi parodiami reklam Apple.
poprzypierdalam sie trochę z samego rana ale ....
"⢠Każdy temat zawierający zdjęcia i filmy musi mieć opis, który oddaje jego zawarość. Im bardziej ironiczny tym lepiej, w końcu to Sadistic. Pamietaj też żeby tytuł ani opis nie zdradzały zakończenia kawałow i filmów."
"⢠Każdy temat zawierający zdjęcia i filmy musi mieć opis, który oddaje jego zawarość. Im bardziej ironiczny tym lepiej, w końcu to Sadistic. Pamietaj też żeby tytuł ani opis nie zdradzały zakończenia kawałow i filmów."
endżoj
gdzie sa moderatorzy?! koniec swiata! nikt nie wywalil posta za brak opisu ! APOKALIPSA!
Lestatt napisał/a:
No iChuj
Moderatorzy a to!? Post o niskim poziomie intelektualnym i jeszcze nic nie wnoszący do tematu!! Olaboga!!!
dziki_ron napisał/a:
Moderatorzy a to!? Post o niskim poziomie intelektualnym i jeszcze nic nie wnoszący do tematu!! Olaboga!!!
No i chuj.
@SzySzeQ: Dzięki stary! Leci piwo O to właśnie mi chodziło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów