📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:13
O rzesz kurwa mać ale wyjebana huśtawka!
Ola gringo
@up jakby mojemu kumplowi coś się stało to bym pierdolił telefon i nagrywanie i odrazu pobiegł do niego. Chyba przyjaciół nie masz
binladden napisał/a:
@up jakby mojemu kumplowi coś się stało to bym pierdolił telefon i nagrywanie i odrazu pobiegł do niego. Chyba przyjaciół nie masz
Chyba, kurwa żartujesz? Nawet dziecko wie, że najważniejsze to nagrać i wstawić na sadistic.pl.
Podstawowa pierwsza pomoc to wyciągnięcie smartfąnów i nagrywanie
wiadomo że jak nie wyjebało go z butów to żyje i nic mu niema, w takim wypadku trza nagrywać do konca, a jak wyjebalo go z butów to znaczy ze nie żyje, to i tak trza nagrywać bo już mu się nie pomoże...
proste jak jebanie
proste jak jebanie
Tam więcej ludzi było. Jeden pomaga, drugi nagrywa, reszta podziwia.
Tam więcej ludzi było. Jeden pomaga, drugi nagrywa, reszta podziwia.
Dobra pizdy zamknąć ryje. Ja mówię o prawdziwych kumplach. Żarty żartami, sadol sadolem, ale jeśli naprawdę waszemu kumplowi by coś się stało, a wy byście nagrywali zamiast mu pomóc, to gardzę wami bardziej niż ciapatymi. Mam nadzieję, że się tylko popisujecie w necie, bo inaczej to was się powinno wyjebać. I z serwisu i z kraju.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów