Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja pierdole profiler z Ciebie zajebisty, czuć przechlane lata w milicji... rozumiem, że niewidomych można legalnie na pasach przejeżdżać, bo się nie rozglądają??
Taki już los niewidomych... mogą też wpaść do studzienki, albo po prostu potknąć się o krawężnik i wyjebać potylicą w donicę.
Poza tym mają uszy, więc niech ich używają.
Uczę dzieci żeby się rozglądały i zawsze były czujne na jezdni. Im taka sytuacja nie grozi. To jest tylko problem rodziców imbecyli
no jasne geniuszu a najważniejsze, że dzieci zawsze słuchają i robią tak jak każą rodzice... bo to przecież dzieci, kochane, posłuszne i rozsądne...
Taki już los niewidomych... mogą też wpaść do studzienki, albo po prostu potknąć się o krawężnik i wyjebać potylicą w donicę.
Poza tym mają uszy, więc niech ich używają.
a los ślepych kierowców jaki powinien być??
Hej w dużej tym co nie przepuszczają pieszych tydzień temu potrącił mnie Pan w skodzie jeszcze wysiadł i mnie opluł bo on miał zieloną strzałkę w prawo
Mógł Ci jeszcze napierdolić to może zaczął byś się rozglądać na przejściu
a los ślepych kierowców jaki powinien być??
Mają jeszcze bardziej przejebane - nikt im nie pozwala być kierowcą, i tak powinno zostać
co Ty pierdolisz??!! ziobro znasz??!! "przepisy" znasz??!!
nom... ciekawe, co napiszesz, jak Twoje dziecko ktoś pierdolnie na pasach chociaż miało zielone...
nie pierdolnie, bo ma normalnych rodzicow debilu. W lewo, w prawo i jeszcze raz w lewo. Kurwa wagarowales?
ponadto zajebał na czerwonym więc zero tłumaczenia dla frajera...
"Chłopcy przechodzili przez jezdnie po przejściu z sygnalizacją świetlną, mieli zielonej światło. Sprawcą potrącenia jest 68-letni kierowca, który jechał samochodem osobowym marki renault."
nom... ciekawe, co napiszesz, jak Twoje dziecko ktoś pierdolnie na pasach chociaż miało zielone...
Moje dziecko nie bedzie pierdolilo że mialo zielone światło czy coś tam o przepisach i pierwszeństwie... moje dziecko będzie patrzyło w lewo i prawo kontrolujac otoczenie
Póki się nie dowiem jakie były światła to nie komentuje samego zajścia.
Co jednak mi się rzuciło w oczy to zachowanie tej kurwa pojebanej policji. Zamiast wyskoczyć do chłopaków aby pomóc to ten popierdolony cieć zapierdala do kierowcy, który się zatrzymał 30 metrów dalej i nigdzie nie ucieka.
Nie obchodzi mnie czy przez szybę zapytał "wszystko ok?" i słysząc "ok" pojechał. (chociaż widać, że radiowóz miał ZAMKNIĘTE SZYBY)
Ktoś może być w szoku na adrenalinie i nie czuje bólu w danym momencie a za 5 minut może kurwa zdechnąć przez wewnętrzne krwawienie.
Zachowanie policji oceniam na solidne CHWD w skali CHWDP.
A to dlatego, drogi kolego, że oni nie są z zasady od pomagania
tydzień temu potrącił mnie Pan w skodzie jeszcze wysiadł i mnie opluł bo on miał zieloną strzałkę w prawo
Bo miałem strzałkę i spieszyłem się do serwisu, a właśnie mijała mi gwarancja całe życie zbierałem na skodę wziąłem czerwoną z placu bo nikt jej nie chciał a tu kurwa wchodzisz mi pod koła i nie oplułem Ciebie tylko mam tik nerwowy bo robiłem od '98r nocki żeby nazbierać na auto a teraz zamiast cieszyć się jazdą to mi wchodzicie wszyscy przed maskę bo przepisy zmieniają codziennie i człowiek się już gubi.
ponadto zajebał na czerwonym więc zero tłumaczenia dla frajera...
"Chłopcy przechodzili przez jezdnie po przejściu z sygnalizacją świetlną, mieli zielonej światło. Sprawcą potrącenia jest 68-letni kierowca, który jechał samochodem osobowym marki renault."
Kierowca 100% winy, a 2 kretynów którzy nie potrafią się rozejrzeć ,zaczną może szanować swoje życie i patrzec czy nie zapierdala na nich jakiś kretyn
Moje dziecko nie bedzie pierdolilo że mialo zielone światło czy coś tam o przepisach i pierwszeństwie... moje dziecko będzie patrzyło w lewo i prawo kontrolujac otoczenie
Dokładnie tak jak mnie w zerówce uczyli 20/30 ileś lat temu ? : D Nie wiem czy to nie jest znęcanie się nad dziećmi teraz czy cos w końcu musisz od nich czegoś wymagać :X
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów