Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Obsrańce nawet nie patrzyły w stronę z której nadjeżdżają auta. Jeśli zgredzik miał czerwone, to można uznać jego współwinę.
co Ty pierdolisz??!! ziobro znasz??!! "przepisy" znasz??!!
ponadto zajebał na czerwonym więc zero tłumaczenia dla frajera...
"Chłopcy przechodzili przez jezdnie po przejściu z sygnalizacją świetlną, mieli zielonej światło. Sprawcą potrącenia jest 68-letni kierowca, który jechał samochodem osobowym marki renault."
Tak się właśnie zachowują ludzkie krowy. Zielone to włazi. Nie rozejrzy się. Nawet jakby TIR jechał 20t to ma się zatrzymać bo mają zielone i chuj.
nom... ciekawe, co napiszesz, jak Twoje dziecko ktoś pierdolnie na pasach chociaż miało zielone...
Juz widze profil kolego powyzej ( REsadER)- rowerek + jajognioty obrazony na caly swiat bo "takie jest prawo" - szczepic tez sie poszedl 5ma dawkami bo "tak kazali"
tydzień temu potrącił mnie Pan w skodzie jeszcze wysiadł i mnie opluł
to tym bardziej powinieneś napisać 'ten chuj', a nie 'Pan' i to jeszcze z dużej litery
Co jednak mi się rzuciło w oczy to zachowanie tej kurwa pojebanej policji. Zamiast wyskoczyć do chłopaków aby pomóc to ten popierdolony cieć zapierdala do kierowcy, który się zatrzymał 30 metrów dalej i nigdzie nie ucieka.
Nie obchodzi mnie czy przez szybę zapytał "wszystko ok?" i słysząc "ok" pojechał. (chociaż widać, że radiowóz miał ZAMKNIĘTE SZYBY)
Ktoś może być w szoku na adrenalinie i nie czuje bólu w danym momencie a za 5 minut może kurwa zdechnąć przez wewnętrzne krwawienie.
Zachowanie policji oceniam na solidne CHWD w skali CHWDP.
Przechodzili na wyznaczonym do tego miejscu ?
Przechodzili na zielonym świetle ?
Skoro oni mieli zielone to frajer kierowca widział czerwone kilka sekund dłużej. Mógł dostosować prędkość i zachować
nom... ciekawe, co napiszesz, jak Twoje dziecko ktoś pierdolnie na pasach chociaż miało zielone...
Uczę dzieci żeby się rozglądały i zawsze były czujne na jezdni. Im taka sytuacja nie grozi. To jest tylko problem rodziców imbecyli
ciekawe, co napiszesz, jak Twoje dziecko ktoś pierdolnie na pasach chociaż miało zielone
Ale dopuszczasz taką możliwość, że on nie jest idiotą i nauczy swe dziecko dbania o swoje życie?
Bo żaden przepis nie upilnuje tak, jak może upilnować delikwent sam.
Ja np. MIMO zielonego upewniam się, że żaden bandyta nie chce mnie rozjechać.
Na razie metoda się sprawdza...
;>>>
O czym wy pierdolicie że wina przechodnia.
To jest zdanie oznajmujące.
Więc - bredzisz.
A winą pieszych jest to, że nie pilnowali swego zdrowia/życia I NIE PATRZYLI, czy jakiś bandyta nie chce ich rozjechać.
Ba! To nie musi być bandyta. To może być ktoś, kto umarł lub stracił przytomność.
Wprawdzie rozumiem, że idioci nie potrafią sobie wyobrazić takiego scenariusza, ale nie rozumiem, dlaczego o tym piszą...
;>>>
>
Zamiast wyskoczyć do chłopaków aby pomóc to ten popierdolony cieć zapierdala do kierowcy,
A wg ciebie miał zablokować bez sensu drogę, a do tamtego samochodu iść?
Po co? Potrąceni chodzą, więc można się ograniczyć na razie do wezwania karetki I NIE MUSZĄ W TYM CELU STAĆ W TAMTYM MIEJSCU, bardzo dobrze, że stanęli na bombach przy tamtym samochodzie - w ten sposób zmniejszają prawdopodobieństwo kolejnego wypadku.
(mam nadzieję, że jesteście dziećmi i nie macie praw wyborczych)
moje 5letnie dziecko patrzy w lewo i prawo i jak napierdala jakis samochod to nie idzie na oslep... tu nie chodzi o to kto ma pierwszenstwo, a co jak np dziadek zaslabl, albo jakis pierdolniety i lubi jezdzic po dzieciakach - tez swojemu powiesz ze ma pierwszenstwo i niech idzie? A co jak bedzie awaria waszych kochanych elektrykow (jak przypadki ze swiata) i samochod jedzie na pelnej pizdzie?
Juz widze profil kolego powyzej ( REsadER)- rowerek + jajognioty obrazony na caly swiat bo "takie jest prawo" - szczepic tez sie poszedl 5ma dawkami bo "tak kazali"
ja pierdole profiler z Ciebie zajebisty, czuć przechlane lata w milicji... rozumiem, że niewidomych można legalnie na pasach przejeżdżać, bo się nie rozglądają??
masz coś na poluzowanie gaci, bo już Ci nie będę opowiadał jak się "szczepiłem" z Twoją Starą ;-D
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów