📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
On to sam wrzuca do sieci? Internet mnie dużo nauczył, bo gdybym nie korzystał z sieci nie uwierzyłbym że istnieją aż tacy idioci wśród homo sapiens.
widać że jakiś niedorozwinięty.. nie ma co się śmiać, wystarczy takim internetu nie udostępniać
nastepny podpis w stylu dziwne ze tu tego nie znalazlem O.o
Widać że jakaś nienormalna.Wystarczy tobie internetu nie udostępniać.
dziumbi napisał/a:
Zastanawiam się czemu jego tu jeszcze nie ma ??
Ja się zastanawiam dlaczego to tutaj jest.
Od tego jest sadistic panowie i panie by takie rzeczy były zebrane w jednym miejscu i dostępne dla osób posiadających dość specyficzne poczucie humoru więc, trochę więcej dystansu poproszę jeśli nie czujecie potrzeby by coś obejrzeć to nie oglądajcie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów