📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@SoLUffka
zaraz ktoś napisze że byłeś wybierany ostatni na w-fie
zaraz ktoś napisze że byłeś wybierany ostatni na w-fie
nah, SoLUffka był wybierany pierwszy pod prysznicem
A tam pierdolicie.Tam są emocje. Kolesie darzą sie szacunkiem. Oboje są tygrysami w swoim żywiole. Ibra jest bardzo arogancki, potrafił podczas wywiadu na boisku po meczu, kopnać kolegę w twarz.A tutaj widać że ani troche nie gardzi selekcjonerem The blues. Piwo i dla Ibry i Dla Mourinha i dla Soluffki , zapij żale suchoklatowcu bo jesteś zwykłym pionkiem w swoim życiu i popierdółką.
Ibra, piłkarz z jajami, gatunek na wyginięciu.
SoLUffka napisał/a:
To chyba z tobą jest jakiś problemjebac ten sport dla geji i ich gejowskie problemy
Nie jestem fanem piłki nożnej, ale Ci dwaj to się niby nie lubili czy coś, że się tak liżecie nawzajem po chujach?
Ibra mistrz
nie to, żebym się wymądrzał, ale sporty drużynowe zawsze były dla plebsu, a indywidualne dla panów.
pozdrawiam krzykaczy. majkelT rozjebałeś system pisząc, że ktoś jest pionkiem, bo nie lubi piłki nożnej. to na odwrót właśnie jest
pozdrawiam krzykaczy. majkelT rozjebałeś system pisząc, że ktoś jest pionkiem, bo nie lubi piłki nożnej. to na odwrót właśnie jest
Fragless napisał/a:
Nie jestem fanem piłki nożnej, ale Ci dwaj to się niby nie lubili czy coś, że się tak liżecie nawzajem po chujach?
Akurat Oni zawsze żyli w zgodzie, Ibra spinał się z guardiolą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów