Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
1:14 - Sheepskin to dyplom
1:17 - Hickory Dickory Dock - Piosenka dla dzieci o zegarze
Dalej nie chciało mi się wyłapywać
Może to kogoś zainteresuje.
dokładnie pedały,które oceniają przez stereotypy a nie mają pojęcia na ten tematCzekam na komentarze w stylu "rap jest chujowy", standardowo od ludzi, którzy nie mają o tym zielonego pojęcia . Dawajcie!
Czekam na komentarze w stylu "rap jest chujowy", standardowo od ludzi, którzy nie mają o tym zielonego pojęcia . Dawajcie!
A to trzeba mieć zielone pojęcie, żeby mieć swoje zdanie na dany temat??
Komuś się nie podoba to stwierdzi, że jest chujowy, nie trzeba się w to zagłębiać.
@up
W tych czasach "chujowy" to synonim "nie podoba się".
U Ciebie w gimnazjum może i tak. Za Cuba duże zimniutkie piwo!
Czekam na komentarze w stylu "rap jest chujowy", standardowo od ludzi, którzy nie mają o tym zielonego pojęcia . Dawajcie!
rap jest chujowy
W około 45 sekundzie "głupia suka dała mu klapsa". To nie klaps tylko slangowe określenie Chlamydii (Clap, Clap Slap, Rooster Crow, Grape Fruit, Snow Pie itd) - bakterii przenoszonych m.in. drogą płciową, wywołujące m.in. (tak jak w tym przypadku) choroby weneryczne. Wyjaśnia to, dlaczego gość musiał się niezwłocznie udać do lekarza.
1:14 - Sheepskin to dyplom
1:17 - Hickory Dickory Dock - Piosenka dla dzieci o zegarze
Dalej nie chciało mi się wyłapywać
Może to kogoś zainteresuje.
z prostszych jezykwo rzeczy to W 1:21 jest kopciuszek nie calineczka (cinderella) :p
Bowar za dobry rapowy kawalek
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów