📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
up up up jedzcie z nimi
Masz talent a może wrzucisz coś a islamistami?
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Czym się różnią żydzi od skałtów? Skałci wrócili z obozu
Adolf jest zadowolony ;D
Jaki kurwa materiał własny ? Gdybyś to narysował i wpisał tekst w chmurkę, to ok, materiał własny. Ale wrzucasz prace Pana Marka Klukiewicza (który zamieszcza swoje prace między innymi w angorze) i podpisujesz materiał własny. Znasz znaczenie słów - materiał własny ? Równie dobrze mogę sobie wrzucić słoneczniki Van Gogh'a, a raczej fote obrazu którą zapisze na kompie i nazwę "materiałem własnym".
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Jaki kurwa materiał własny ? Gdybyś to narysował i wpisał tekst w chmurkę, to ok, materiał własny. Ale wrzucasz prace Pana Marka Klukiewicza (który zamieszcza swoje prace między innymi w angorze) i podpisujesz materiał własny. Znasz znaczenie słów - materiał własny ? Równie dobrze mogę sobie wrzucić słoneczniki Van Gogh'a, a raczej fote obrazu którą zapisze na kompie i nazwę "materiałem własnym".
Człowieku, podejrzewam, że nie ogarnąłeś tematu, ale tak się składa, że i on przegląda sadola, co więcej, czasem coś wrzuci. Jakiś czas temu się, z braku lepszego słowa, "ujawnił" tutaj, więc powstrzymaj zwieracze.
Up zamknij ryj - Pan Marek Kulkiewicz też człowiek (sadola) słoneczniki wsadź sobie w dupę i odszczekaj - dobrze mówię Panie Marku?
@up poczytaj troche wczesniejszym materialow zeby wiedziec ze autor postu to Marek Klukiewicz.
i nie udawaj znawcy
i nie udawaj znawcy
@remi1982 nie pyskuj, bo nie wiesz do kogo. Toż to właśnie sam miszcz, autor
btw. P.Marek powienien dostać jakiś order odrodzenia sadola, klucze do miasta koluszki albo coś w tym stylu, śmiem twierdzić że to jeden z najznamienitszych sadolowych "ujawnionych"
żartuje - Marek kończ te rysuneczki bo się na majzę spóźnisz gimbusie .....
żartuje - Marek kończ te rysuneczki bo się na majzę spóźnisz gimbusie .....
Kulopu - opowiem Ci kawał..
Żółwieee mi uccciekkłllyyy
Jak to się stało do cholery?
TTooo byyłlł moommenntt...
Chodzi mi refleks i szybkosć pisania, z "minutnika" komentarzy wyszło mi ze to zdanie smarowałeś 5 minut.
Żółwieee mi uccciekkłllyyy
Jak to się stało do cholery?
TTooo byyłlł moommenntt...
Chodzi mi refleks i szybkosć pisania, z "minutnika" komentarzy wyszło mi ze to zdanie smarowałeś 5 minut.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów