Idące sobie kobiety nie spodziewają się oddechu śmierci na plecach, który zmroziłby im żyły gdyby wiedziały co je czeka. Kierowca dokonywał w tym czasie rozmawiania przez telefon. Dwie kobiety były w czerwonych płaszczach, a szły szpalerem drzew.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:07
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
...i właśnie dlatego się chodzi lewą stroną.
[edit]
W sensie tu prawą stroną, bo idą w dół, ale jakby szły do góry, to lewą.
[edit...]
Do góry w sensie do góry ekranu, a nie pod górę, bo to by zależało czy góra jest z tyłu, czy przed ekranem...
[edit.....]
W sumie to jeżeli ekran jest z przodu monitora, to lewa strona monitora jest po prawej stronie, więc...
[edit]
No chyba że to Japonia, gdzie jest ruch lewostronny, ale nie chcę już komplikować...
[edit]
W sensie tu prawą stroną, bo idą w dół, ale jakby szły do góry, to lewą.
[edit...]
Do góry w sensie do góry ekranu, a nie pod górę, bo to by zależało czy góra jest z tyłu, czy przed ekranem...
[edit.....]
W sumie to jeżeli ekran jest z przodu monitora, to lewa strona monitora jest po prawej stronie, więc...
[edit]
No chyba że to Japonia, gdzie jest ruch lewostronny, ale nie chcę już komplikować...
fantastico napisał/a:
który zmroziłby im żyły
fantastico napisał/a:
Kierowca dokonywał w tym czasie rozmawiania przez telefon.
Ty na prawdę musisz być opóźniony w rozwoju.
up przyjebaliście się do tych jego opisów jak baby z okresem. Ja na to nie zwracam uwagi. Ważne że materiały są ok i jest co oglądać. Pozdrawiam fantastico.
Szajba_Man napisał/a:
fantastico napisał/a:
który zmroziłby im żyły
fantastico napisał/a:
Kierowca dokonywał w tym czasie rozmawiania przez telefon.
Mi się tam podoba. Po oglądaniu różnych bzdur w internecie mózgowi przyda się trochę gimnastyki żeby ogarnąć co fantastico miał na myśli
Szajba_Man napisał/a:
Za to ty to chyba od wczoraj na sadisticu jestes, takze badz tak miły i...
Od prawie 10-ciu lat jestem użytkownikiem sadola i 3-4 razy w tygodniu przeglądam tę stronę ale tak zajebistych opisów jakie robi @fantastico nie robił nikt! Choćby nie wiadomo jaka to była ludzka krzywda ja zawsze z uśmiechem o to tu chodzi!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów