18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
TB303 2018-08-30, 13:59 11
Mogę oglądać jak ludzi katują i torturują, ale nie biedne zwierzątka!
Ludzie to kurwy... Buuu...
A tak serio, daję piwo i mam nadzieję, że wejdzie na główna, bo przepraszam, ale jeśli jest na YT - to tym powinno pozostać na sadisticu.
Nie zawiedziecie mnie i rozpętacie gówno-burzę?
Zgłoś
~Velture 2018-08-30, 14:11 58
Ja tam z mięsa nie zrezygnuję. Takie filmy mnie nie ruszają. Całego nie oglądałem ale przeskoczyłem kilka miejsc. Nie wiem czy w filmiku jest pokazany rytualny ubój czy nie ale powinno się to też pokazać jak żydki i muzułmanie ubijają zwierzęta.

Jestem za humanitarnym ubojem i nie podoba mi się takie coś ale dalej będę jadł mięso. Niech zrobią zakłady gdzie zwierzęta nie cierpią podczas życia i będę pierwszym który to poprze ale świat jest jaki jest i żeby mieć kurczaka po 5zł/kg albo schab b/k za 9zł/kg to czary nie istnieją.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
nwonigers 2018-08-30, 14:14 3
up, trafiles w sedno. Tylko ze w tych zakladach jedyne co jest zle to ludzie, ktorzy wykonuja te prace. Skoro im przyjemnosc sprawia bicie tych zwierzat powinni wypierdalac stamtad. pewnie nie wszyscy tacy sa ale te zle jednostki trzeba usuwac a tak to nie mam zastrzezen. W koncu musimy jesc mieso.
Zgłoś
Noside 2018-08-30, 14:16 5
Sfrustrowany facet w części ze świniami wyżywa się na nich, bo chciał zostać piekarzem. Poznaję to po broni, którą okłada wieprzki - łopacie do chleba.

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
poligon6 2018-08-30, 14:16 15
To co tu widzimy to uroki przemysłowego chowu zwierzat. Potem ludzie wpierdalaja takie gówno i dziwia się ze dostaja raka.

Pamietam jak przerabiałem "swojska" połówke swiniaka na kiełbasy, czyli robiłem świni reinkarnacje. Wpadł znajomy i mówi że mieso musi byc zepsute bo smierdzi, ze sklepy tak nie wali. Mieso z domowego chowu ma specyficzny zapach, to z przemysłowego smakuje jak papier. Zarówno wieprzowina, drób czy np królik maja ten specyficzny zapach a raczej aromat, niewazne ile byś mył i moczył mieso.

Ten sam znajomy za nic swiecie nie zje domowej wedliny bo mu rosnie w ustach, jest przyzwyczajony do masowego smaku przepełnionego chemia i atraktorami smakowymi. Tak sie kreuje smak od najmłodszego, prawdziwe smaki i zapachy odchodza w zapomnienie.

Dlatego współczuje ludziom wpierdalajacycm "wędliny" z marketów albo kebsy u ciapaka. Żrą najgorszy syf jaki jest mozliwy, a swoimi wyborami konsumenckimi tylko pogłebiaja patologie.

W Niemzcezch w kazdym miasteczku jest rzeźnik/masarz, który sprzedaje normalne mieso. Marketowy syf kupuja tylko uchodźcy i gasarbaiterzy. Tak samo maja lokalne browary, nie koncernowy syf. Oczywiście do czasu jak im muslimy pozwola.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
w................y 2018-08-30, 14:34 3
najgorsze jest to ze potem mieso z takich zwierzat trafia do sklepow, zwierzeta tak traktowane przed smiercia wydzielaja jakas substancje, ktora sprawia ze mieso jest zylaste, dlugo sie dusi itd. rozumiem zabijac i jesc ale humanitarnie, bez stresu, aby zachowac jak najlepszy smak
Zgłoś
Karbit83 2018-08-30, 14:48 1
Dam piwo bo na sadola się nadaje, ale mięso i tak będę jadł bo lubie.
Zgłoś
ProVVe 2018-08-30, 16:37 2
Mam mikroświnkę, jem nadal mięso bo kurwa dlaczego nie... Natomiast nie godzę się na takie pozyskiwanie. Powinny być uśmiercane sprawnie i z jak największym mozliwym zminimalizowaniem bólu i sadyzmu. Ciekawostka, że prosiak i każde inne zwierzę doznające stresu przed ubojem jest gorszej jakości przez zachodzące procesy chemiczne. Innymi slowy jest chujowe w smaku. Same świniki są cholernie inteligentne... Wiem po swojej niszczycielce hahaha.

Ola gringo
Zgłoś
lakeroll 2018-08-30, 16:50 8
znowu manipulacja emocjami
Zgłoś
Ghettur 2018-08-30, 20:04 2
Ciekawe co się robi z takich zmielonych kurcząt razem ze skorupką jajka. Wie ktoś może? Jakiś nawóz czy pakują to do nagetsów w maku?

Tak, Lubię.
Zgłoś
ddss 2018-08-30, 20:07
Ta po prawej przypomina trumpa.
Zgłoś
bastolinii 2018-08-30, 20:20
OOOo chuj tu chodzi? Lubię opierdolić miecho i nic się nie zmieni. Jebać małe świnki, lubię je na patyku jak saszzłyki

fajnie bylo
Zgłoś
pacman_shazzam 2018-08-30, 20:21
lubię opierdolić dobre mięsiwo, ale jakoś tak smutno jak zwierze musi tak cierpieć. co zrobisz? ¯\_(ツ)\_/¯
Zgłoś
HalfGod 2018-08-30, 20:33
To huj w porównaniu do tego co działo się w Oświęcimiu i itp.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów