Poniżej taki sobie filmik z fajną dupcią Z jednej strony mała odskocznia od sadyzmu, a z drugiej powiedz jak bardzo twoje nadzieje zostały zniszczone w 1:05 min. ;p?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skoczek napisał/a:
nie zostały zniszczone, szło się tego spodziewaćpowiedz jak bardzo twoje nadzieje zostały zniszczone w 1:05 min
Yyy następna pusta co kręci dupą przed kamera i jest z tego podjarana
A ja myślałem, że będzie miała chuja. Rozczarowałem się, to fakt :/
Pffff. Bez chuja? Co to za sadisticowa panienka :
skoczek przeliczyles sie- jak widac sadystow juz nie jaraja panienki jesli nie maja chvja
Liczyłem na większe zaskoczenie, niż to, że ma stringi :F
Ja myślałem że wpadną wąsy i będzie koniec imprezy, dziękuje dobranoc!
I to wszystko? Nic więcej?
Żadnego sadyzmu? Ojciec nie wpadł w trakcie?
Nie wyjebała się? Bez chuja? WTF?
Rozczarowałem się... Ale popatrzeć było miło...
Żadnego sadyzmu? Ojciec nie wpadł w trakcie?
Nie wyjebała się? Bez chuja? WTF?
Rozczarowałem się... Ale popatrzeć było miło...
Cytat:
ja myslalem, ze bedzie miala wąsy
Wąsy? Na cipie? Bez sensu...
btw... gacie pod gaciami nosić?
zima jest to nie ma co sie dziwic
ja myślałem, że z jej dupy wystrzeli mityczny promień śmierci, a potem na Ziemię spadnie deszcz meteorów. chyba nie tylko ja tak myślałem, prawda?
ciocia Brianna Frost. Dobrze, ze nie ma chuja ani innych udziwnien xd
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów