📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:21

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@WielkiPionizator Podobno jak koś przeczuwał że będzie ktoś taki jak ty kobity w ciąży łoiły jagodziankę do odcięcia xD
Ja p🤬lę kocham takie akcje, dał bym dużo żeby ich zobaczyć na żywo XD
AlCapone napisał/a:
Za ta walke kazdy z zawodnikow zarobil tyle, ile my tutaj razem w rok nie zarobimy haha
Mów za siebie, ja tam zarabiam więcej od wykorzystywanego fizycznie i mentalnie chińskiego niepełnosprawnego fizycznie i umysłowo karła

U nas biją się celebryci i influencerzy a u nich karzełek i paralityk.
Shaolin_Majster napisał/a:
Gdzie można takiego małego obronnego kupic?
Serio pytam. 🤩
napisy sa chyba po tajladzku lub gdzies blisko
WielkiPionizator napisał/a:
Mów za siebie.
Ja znam: karate, judo, nunjutsu i jeszcze kilka innych japońskich słów.
A ja uprawiam wódzitsu. Zdrowie wszystkich sadoli.
Shaolin_Majster napisał/a:
Gdzie można takiego małego obronnego kupic?
Serio pytam. 🤩
W sklepie zoologicznym pytałeś?
AlCapone napisał/a:
Za ta walke kazdy z zawodnikow zarobil tyle, ile my tutaj razem w rok nie zarobimy haha
Tak tak, a waluta to dolar z "Monopoly". Słyszałem, że temu małemu nawet domek zielony stawiają, a wysoki zgarnia czerwony hotel
nowynick napisał/a:
Kto normalny organizuje takie zawody? Ryzyko w c🤬j że "zawodnik" umrze od byle pierdnięcia, widowisko żadne nawet jak na cyrk czy kabaret. Wątpię żeby to gówno nawet inwalidzi chcieli oglądać. Chyba tylko amerykanie (chociaż mam wyłączony dźwięk stawiam sto sadolowych piw, że to u tych zjebów).
To są chińczyki oni tylko takie chore gówno moja oglądać
Był taki film z rozróby na drodze, gdzie banda patusów też dysponowała bojowym karłem. Oczywiście dysponowali równiez starym AUDI i grubawa karyną.
O jest:
youtube.com/watch?v=0ncvEWeSC1o
O jest:
youtube.com/watch?v=0ncvEWeSC1o
@Kiedyś takich ludzi zrzucano z klifu, teraz tacy ludzie są wojownikami @
Czym sá????
Czym sá????
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie