📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdzie można takiego małego obronnego kupic?
Serio pytam. 🤩
Serio pytam. 🤩
"Kiedyś takich ludzi zrzucano z klifu, teraz tacy ludzie są wojownikami"
Nie p🤬l każdy z tych dwóch by Ci wp🤬lił 😀
Shaolin_Majster napisał/a:
Serio pytam. 🤩
A gdzie tam wkłada się baterie ??
Uzi99 napisał/a:
A gdzie tam wkłada się baterie ??
Hahaha rozdupczyłeś mnie na łopatki... Mistrz!
pazuzu napisał/a:
"Kiedyś takich ludzi zrzucano z klifu, teraz tacy ludzie są wojownikami"
Mów za siebie.
Ja znam: karate, judo, nunjutsu i jeszcze kilka innych japońskich słów.
WielkiPionizator napisał/a:
Mów za siebie.
Ja znam: karate, judo, nunjutsu i jeszcze kilka innych japońskich słów.
Zapomniałeś jeszcze o biciu konia czyli marszczenie Freda w piwnicy😍
Shaolin_Majster napisał/a:
Serio pytam. 🤩
Polecam cotygodniowe, niedzielne targi niewolników. Tylko trzeba wcześnie rano jechać, bo później to już takich ciężko dostać. Szybko schodzą jako maskotki dla małych dziewczynek.

kaziuzlasu napisał/a:
Polecam cotygodniowe, niedzielne targi niewolników. Tylko trzeba wcześnie rano jechać, bo później to już takich ciężko dostać. Szybko schodzą jako maskotki dla małych dziewczynek.
Mój będzie bojowy. Będę go głodził i nap🤬lał kijem żeby był agresywny. 😍
Kto normalny organizuje takie zawody? Ryzyko w c🤬j że "zawodnik" umrze od byle pierdnięcia, widowisko żadne nawet jak na cyrk czy kabaret. Wątpię żeby to gówno nawet inwalidzi chcieli oglądać. Chyba tylko amerykanie (chociaż mam wyłączony dźwięk stawiam sto sadolowych piw, że to u tych zjebów).
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie