Proponuję wyposażyć się w ten oto model przed premierą GTA V na PC
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
GTA V, Gta i tak dale...
A może bys chłopinko pożył w REALU, zaruchał coś, napił się z przyjaciółmi, których nie masz, zobaczył wschód/zachód słońca...
Jesooo, nolivie, oprzytomniej troszku!
A może bys chłopinko pożył w REALU, zaruchał coś, napił się z przyjaciółmi, których nie masz, zobaczył wschód/zachód słońca...
Jesooo, nolivie, oprzytomniej troszku!
To że ma ciekawie skonstruowane biurko, to nie znaczy że ciągle siedzi przy kompie...
Ciekawy jestem na jakiej wysokości koleś ma to łóżko. Bo jak po podniesieniu ma gotowe biurko, a nic się nie podnosi, to znaczy, że łóżko będzie jakiś metr nad ziemią
Spadanie z takiego łóżka musi boleć Pomijam efekty wizualne i skutek zostawienia np. kawy na biurku...
Spadanie z takiego łóżka musi boleć Pomijam efekty wizualne i skutek zostawienia np. kawy na biurku...
A tam GTA. Niedawno wyszła Europa Universalis 4. Żadnej innej gry do szczęścia nie potrzeba
@Nameless spadłeś kiedyś z łóżka? Bo ja nigdy.
Do autora tematu, GTA V nie wyjdzie na PC. A wszystko w imię walki z piractwem, tak twierdzi Rockstar.
Piractwo swoją drogą. Ja uważam, że GTA 5 pewnie wyjdzie na PC, ale w późniejszym terminie by nie dać ciała jak dali przy okazji GTA 4 na PC. A po za tym granie na PC to lamerstwo:)
do gier wole moj led 3d 46' fhd a jak mi sie nudzi to w drugim pokoju plazma 51' 3d fhd
GTA V.. wiedźmin lepszy
winthek napisał/a:
do gier wole moj led 3d 46' fhd a jak mi sie nudzi to w drugim pokoju plazma 51' 3d fhd
Wow jaki Ty fajny moge cie dotknać?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów