Tylko dojście może trochę kłopotliwe.....
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
tak samo tłoczno jak swego czasu w cafejce internetowej, choć wygaszacz ładniejszy
zajebista miejscówka ;d ciekawe gdzie można takie spotkać ;d browarka bym sie tam chetnie napił
Fnk napisał/a:
zajebista miejscówka ;d ciekawe gdzie można takie spotkać ;d browarka bym sie tam chetnie napił
a ty masz pojecie ile stamtąd jest do sklepu ??
ale by było fajnie jakby to wszystko tak efektownie pierdolnęło w dół
wexors napisał/a:
Napewno to jest na jakimś wygwizdowie ale zawsze można przynieść ze sobą
wexors napisał/a:
Ja w naszych Polskich Taterkach zawsze ze sobą nosiłem swój "prowiant" i nigdy nie narzekałem
prawie Islandia,Islandia?
Bo to najlepszy kolor do czarnej trumny'
djbii napisał/a:
Ciekawostka jest że nie jest ogrodzone ze względów estetycznych
No i tak powinno być, a nie kurwa, w Polsce, gdzie jakieś ładniejsze miejsce to pełno barierek, tabliczek i chuj wie czego jeszcze :/
equas omnes in cinis
Demoness napisał/a:
No i tak powinno być, a nie kurwa, w Polsce, gdzie jakieś ładniejsze miejsce to pełno barierek, tabliczek i chuj wie czego jeszcze :/
Mało wypadków śmiertelnych
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów