Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cyt. od autora nagrania:
„Panowie policjanci,ukarali mnie i osobę która wjechała we mnie ,mandatem w wysokości 250zł i 6 punktów karnych ponieważ oznajmili że wina była obustronna, mandat przyjąłem”
przejebane miejsce tam macie .... niby Kraków a mostek i zwężenie na długim odcinku drogi, był nawet program na yt JedzBezpiecznie polecam ze jak już ktoś zjazd ma powinno mu się to umożliwić a nie an chama wpieprzac sie bo pierwszenstwo masz , ciekawe czy z pociagiem ten debil tez by tak zrobil...
Wydaje mi się, że chujek z kamerką miał znak B-31 Pierwszeństwo dla nadjeżdżających z przeciwka. Czarny miał jakiś kwadratowy, więc zapewne D-5, ale nagrywający przejechał już cały mostek, więc pewnie wina obu.
no ok i...? Przecież gościu wjechał czołowo w inny pojazd. Nie będzie usprawiedliwienia, zabiorą mu prawko za coś takiego. Miał ustąpić, ale on już przejeżdżał, wiec co miał cofać za każdym razem jak ktoś nadjeżdża z naprzeciwka, czy jak niby?
Taki baran powinien spróbować sił na przejeździe kolejowym, rogatki otwarte niby może sobie wjechać a towarowy wpierdala się w niego z całym składem miałby o czym dyskutować
Przecież lepszym rozwiązaniem by były światła które by puszczały co ileś minut dla bezpieczeństwa w tym miejscu.
Jaki zjeb tam stawia B-31 i D-5 na moście i jeszcze dodatkowo na zakręcie . Kurwa w Polsce już mnie nic nie zdziwi.
no ok i...? Przecież gościu wjechał czołowo w inny pojazd. Nie będzie usprawiedliwienia, zabiorą mu prawko za coś takiego. Miał ustąpić, ale on już przejeżdżał, wiec co miał cofać za każdym razem jak ktoś nadjeżdża z naprzeciwka, czy jak niby?
Chuja mu zabiorą, a nie prawko. Przecież się wyjaśniło, że obaj dostali po takim samym mandacie (czyli tak jak pisałem). Zwróć uwagę jak wyraźnie widać w 0:18 światła auta jadącego z przeciwka odbijające się w lustrze - po to właśnie je stawiają, te lustra
Cyt. od autora nagrania:
„Panowie policjanci,ukarali mnie i osobę która wjechała we mnie ,mandatem w wysokości 250zł i 6 punktów karnych ponieważ oznajmili że wina była obustronna, mandat przyjąłem”
Standard. Polucjanty poszli na łatwiznę.
Corsa to zgrobek za parę zlotych, ale polaczka ze Sienny ujebalo po kieszeni. Prawidłowo.
znak znakiem, a kurestwo kurestwem. Zaciśnie zęby, zaryzykuje rozbitym nosem od poduszki, urazami, a nie popuści. Bo ten drugi popełnił błąd!. Kurwa, w tym kraju nie trzeba wojny, sami się pozabijamy. Co za kurewsko zawistny naród. Szkoda że z politykami PO-PISu tak zawzięcie nie walczy. Jak całe życie byłem patriotą, tak teraz powoli się wstydzę być polakiem. P.s. mam nadzieję że temu czarnemu urodzi się dziecko w kolorze tła na sadolu. Tak po polsku mu życzę....
Niestety taki kraj i taka chora mentalność. Polak polakowi zawsze wrogiem, zwłaszcza za granicą tam gdzie akurat jeatem. Do tego 123 lata zaborów jeszcze pogorszyło sprawę. Walczymy miedzy sobą, a zdrajców popieramy u władzy. Jedyny sposób to wybić gorszą część narodu i zacząć od początku. Może z 5 milionów by zostało.
Niestety taki kraj i taka chora mentalność. Polak polakowi zawsze wrogiem, zwłaszcza za granicą tam gdzie akurat jeatem. Do tego 123 lata zaborów jeszcze pogorszyło sprawę. Walczymy miedzy sobą, a zdrajców popieramy u władzy. Jedyny sposób to wybić gorszą część narodu i zacząć od początku. Może z 5 milionów by zostało.
To tak trochę nie do końca, w Polsce ludzie jeżdżą pod prąd na autostradzie a obtrąbieni przez innych kierowców, co chwila prawie powodując czołówkę, dalej nie potrafią sobie uświadomić, że coś robią nie tak. Poza grupą złośliwców jadących na siłę bo mają pierwszeństwo, jest właśnie ta grupa zwyczajnych kretynów. Ciekawe do której należał ten z czarnego auta, bo nagrywający z pewnością do grupy kretynów. Nie hamował żaden. A przynajmniej niewystarczająco wcześnie, a widać, że jest tam ślisko.
znak znakiem, a kurestwo kurestwem. Zaciśnie zęby, zaryzykuje rozbitym nosem od poduszki, urazami, a nie popuści. Bo ten drugi popełnił błąd!. Kurwa, w tym kraju nie trzeba wojny, sami się pozabijamy. Co za kurewsko zawistny naród. Szkoda że z politykami PO-PISu tak zawzięcie nie walczy. Jak całe życie byłem patriotą, tak teraz powoli się wstydzę być polakiem. P.s. mam nadzieję że temu czarnemu urodzi się dziecko w kolorze tła na sadolu. Tak po polsku mu życzę....
Dobrze gadasz, szkooda, że nie mogę Ci dać całej kraty piwa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów