📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
żmij napisał/a:
Czarny winny, jak zwykle.
Wydaje mi się, że chujek z kamerką miał znak B-31 Pierwszeństwo dla nadjeżdżających z przeciwka. Czarny miał jakiś kwadratowy, więc zapewne D-5, ale nagrywający przejechał już cały mostek, więc pewnie wina obu.
karny qtas dla drogowców, że zamiast świateł ustawili ten znak. Jak ma przejechać koleś tak długą drogę ustępując w razie czego wszystkim z naprzeciwka?
Cała sytuacja jest tak idiotyczna że nie warto dalej komentować!
Stoi jak byk znak pierwszeństwa dla nadjeżdżających z przeciwka, więc po co drążyć temat ?
Dokładnie, stoi znak B-31. A widoczność w tym miejscu jest hen daleko i widać, czy nadjeżdżają auta. Jeśli ktoś się pakuje na zasadzie a chuj, zdążę, to tak potem jest. Oczywiście czarny nie wiem czego się spodziewał, że przez siebie przenikną czy co, niestety wina jest tu raczej jednostronna. Tego z kamerką.
Erqti napisał/a:
karny qtas dla drogowców, że zamiast świateł ustawili ten znak. Jak ma przejechać koleś tak długą drogę ustępując w razie czego wszystkim z naprzeciwka?
Kodeks drogowy stanowi, że na odcinku poniżej 150 metrów stawia się znaki B31 lub D5. W tej sytuacji kierowca miał jeszcze do dyspozycji lustro w którym wyraźnie było widać nadjeżdżające auto ze strony przeciwnej. Tu nie ma nad czym dywagować, wina jest jednostronna chociaż drugi mógł oczywiście też odpuścić. Jeśli chcesz zgłębić temat to na początek polecam Ci zacząć od lektury kodeksu drogowego, bez problemu zdasz egzamin na kartę rowerową. Pogadaj z rodzicami może nawet skuterek 50 ccm będzie w Twoim zasięgu. Pomyśl jak cała klasa będzie Ci zazdrościć
Winny nagrywający. Koniec kropka. Choć ten z przeciwka też niezły młotek.
znak znakiem, a kurestwo kurestwem. Zaciśnie zęby, zaryzykuje rozbitym nosem od poduszki, urazami, a nie popuści. Bo ten drugi popełnił błąd!. Kurwa, w tym kraju nie trzeba wojny, sami się pozabijamy. Co za kurewsko zawistny naród. Szkoda że z politykami PO-PISu tak zawzięcie nie walczy. Jak całe życie byłem patriotą, tak teraz powoli się wstydzę być polakiem. P.s. mam nadzieję że temu czarnemu urodzi się dziecko w kolorze tła na sadolu. Tak po polsku mu życzę....
Zbysław napisał/a:
miał to po lewej stronie więc?
kto mniał pierwszeństwo małolaty?
Kurwa... nazwać cię głupkiem, to skomplementować...
Nagrywający nie jest winny - w momencie kiedy on pokonał około połowy długości mostku koleś z naprzeciwka jeszcze do niego nie dojechał.
O 100% niewinności świadczyłoby to gdyby się po prostu zatrzymał. Ale jechał dalej - wina gościa z naprzeciwka.
O 100% niewinności świadczyłoby to gdyby się po prostu zatrzymał. Ale jechał dalej - wina gościa z naprzeciwka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów