Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A później będzie, że on taki dobry, idealny mąż, ojciec, pracownik, przyjaciel, zawsze pomocny, uczynny i inteligentny, a rozpizgał się na motocyklu, bo barierka nie spojrzała w lusterka.
Ale pierdolisz. Co ma jedno wspólnego z drugim? Przecież dla przykładu wybitny chirurg naczyniowy ratujący niejedno życie, może lubić sobie zapierdalać, bo w pewnym sensie odreagowuje. Czy nie może? Może się zabić każdy, nawet emeryt jadący prawym 30 km/h. Każdy ponosi konsekwencję swoich działań, ale ludzkość ma to do siebie, że lubi przekraczać normy, reguły, granice. I kurwa dobrze bo byśmy stali w miejscu.
Ale pierdolisz. Co ma jedno wspólnego z drugim? Przecież dla przykładu wybitny chirurg naczyniowy ratujący niejedno życie, może lubić sobie zapierdalać, bo w pewnym sensie odreagowuje. Czy nie może? Może się zabić każdy, nawet emeryt jadący prawym 30 km/h. Każdy ponosi konsekwencję swoich działań, ale ludzkość ma to do siebie, że lubi przekraczać normy, reguły, granice. I kurwa dobrze bo byśmy stali w miejscu.
No to chirurg naczyniowy jedzie na tor i zapierdalać tam może i 500 km/h i może odreagowywać i nikogo nie zabrać ze sobą. Mielonka na filmiku ryzykowała nie tylko swoim życiem. Dopóki nie naraża się innych ludzi to nie mam nic do tego kto co robi. Nie porównuj bezmózgich debili zapierdalających 100+ w zabudowanym do postępu cywilizacyjnego
Ja uogólniam ludzką naturę, jeżeli faktycznie trzymasz się reguł i nałożonych odgórnie ram to gratuluję; choć nie do końca Ci wierzę. Absolutnie nie bronię bandytów, którzy głupotą potrafią zabić ludzi czekających na przystanku.
@up na tor? Gdzie?
Ja uogólniam ludzką naturę, jeżeli faktycznie trzymasz się reguł i nałożonych odgórnie ram to gratuluję; choć nie do końca Ci wierzę. Absolutnie nie bronię bandytów, którzy głupotą potrafią zabić ludzi czekających na przystanku.
No ale nie popadajmy w skrajności. Chodziło mi o to, że do zapierdalania musi być odpowiednie miejsce. Kawał prostej poza miastem czy ewentualnie tor. A co do bandytów to widzę mamy podobne zdanie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów