📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Piękny filmik, widzę już któryś raz z kolei, że wrzucasz coś ciekawego. Dałbym piwo, ale za avatar z Legią nie mogę.
PS. Legia miała zbyt "czerwoną" historię, nie chce się spierać bo to do niczego nie prowadzi, można dalej scrollować.
PS. Legia miała zbyt "czerwoną" historię, nie chce się spierać bo to do niczego nie prowadzi, można dalej scrollować.
He He, ale śmiesznie poleciał, dobrze mu tak- pochuj jeźdźi motocyklem- przecież w końcu każdy się rozjebie, z tym, że ten zrobił to śmiesznie
Cytat:
He He, ale śmiesznie poleciał, dobrze mu tak- pochuj jeźdźi motocyklem- przecież w końcu każdy się rozjebie, z tym, że ten zrobił to śmiesznie
Pierwotnie chciałem tutaj wkleić rysunek graby na facjacie, podpisać komentarzem na temat rosnącej liczby autobusów szkolnych, po czym kazać wyjść, ale stwierdziłem
NIE.
Wystarczy już. Nie warto. Po co komentować rzeczy, które w prawdziwym życiu wzbudziłyby wątły uśmiech politowania? Po co podnosić ciśnienie sobie i pozostałym użytkownikom? Przecież życie jest piękne, prawda? PRAWDA?
Nie, kurwa, nie zawsze jest. Dla kogoś z was to "nie zawsze" może być właśnie teraz. Dlatego zrobię to, co mi kiedyś zrobili kumple. Przypomnę wam, że prędzej czy później znów trafi się wam
piękna plaża,
fajna kobieta,
zimne piwo,
i suchar do zagryzienia.
Cytat:
Dali informatykowi, matematykowi i fizykowi kawał siatki i kazali ogrodzić jak największy obszar.
Informatyk zrobił kwadrat.
Matematyk zrobił okrąg.
Fizyk porozstawiał siatkę byle jak, wlazł do środka i ogłosił, że jest na zewnątrz.
Powodzenia nam wszystkim w tym zarazem pięknym i chujowym świecie.
sono odstaw marihuanę bo zaczynasz bredzić.
Szczerze powiedziawszy nie tego się spodziewałem, ale odczuwam zadowolenie mimo wszystko
No, Panowie, jakie noty dajemy?
Szczerze powiedziawszy nie tego się spodziewałem, ale odczuwam zadowolenie mimo wszystko
Cardioceras napisał/a:
Ja daję 9/10, piękne salto nakurwił i jeszcze motór go przygniótł. Dałbym 10 gdyby prędkość miał większą.
Eh Legia chuj.
cveljan napisał/a:
chyba pomyliły ci się cyferki w profilu z datą urodzenia , albo po prostu jesteś niedorozwinięty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów