18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Idealny świat
o................9 • 2012-01-18, 11:12
szkoda że w takim nie żyjemy
Zgłoś
Bundy 2012-01-18, 15:31 2
czarnuch jak zwykle biedny żebrak!

dobre życie.
Zgłoś
DyndaS 2012-01-18, 15:44 1
Nabs@
Jak bym srał pieniędzmi to też bym Ci dał

Pierdol szkołę zostań ninja!!!

Te studia pożerają zdecydowanie za dużo czasu...
Zgłoś
p................l 2012-01-18, 15:47
sadistic pełną gębą kurwa. Jebany kwejk się tu robi. Zdaje się że czas wypierdalać.
Zgłoś
hawajski 2012-01-18, 15:51
dziwna sprawa z tym murzynem że nie podpierdolił tej lasce telefonu czy czegoś tam, musi być jakis udawany czy coś

zabić mnie mogą tylko raz...
Zgłoś
qTwist 2012-01-18, 15:52
Nie oszukujmy się, tak się po prostu nie da!

Zgłoś
Takeda 2012-01-18, 15:52
phalaphael napisał/a:

sadistic pełną gębą kurwa. Jebany kwejk się tu robi. Zdaje się że czas wypierdalać.

I w ten oto dyskretny sposób wyraziłem swoją opinię, jednocześnie nie narażając się na warna. Hus de bos nał?

Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.
Zgłoś
WhyMe? 2012-01-18, 16:02
Co by to był za świat? Żadnych wpierdolów na ulicy
Zgłoś
Pener 2012-01-18, 16:06 1
phalaphael napisał/a:

pa pa, tęsknić nie będziemy
Zgłoś
DemoneyesKyo 2012-01-18, 16:09 2
Zostawił deske na chodniku żeby pomóc starszej pani, a potem po nią nie wrócił (poszedł w innym kierunku niż leżała deska. Idealnie.

Niektórzy myślą że istnieje naprawdę, a jestem tylko legendą.
Zgłoś
Felix0695 2012-01-18, 16:11
Jakoś nie widzę tu Cycków, chujnia żaden ideał... ;/
Zgłoś
Neruviel 2012-01-18, 16:13
5 minut 45 sekund filmiku o niczym? no nie, ja podziękuję, już biochemia jest ciekawsza. i ma lepszy podklad muzyczny o.0
Zgłoś
dth 2012-01-18, 16:19
@DemoneyesKyo
Spoko, pewnie jakiś taksówkarz to zauważył i deska już u niego w domu leży...

Przesłodzone, ludzie zbyt bardzo mnie wkurwiają bym miał być taki milutki dla każdego kogo spotkam. Nie każdy zasługuje na to by być dla niego miłym.
Zgłoś
jh0ri 2012-01-18, 16:24
Aleee sie rozmarzylem , bylo by pieknie.
Szkoda ze nierealne ;/
Zgłoś
rockface123 2012-01-18, 16:35
wystarczy że jakimś cudem meteoryt pierdolnie w sejm i powybija wszystkich i już będzię świat idealny tylko że w polsce z kurewsko małej litery

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
incu 2012-01-18, 16:36
sauerps napisał/a:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie chcę nic mówic, ale to już było!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To nie mów...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów