18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Idioci na motocyklach
mlekozklasa • 2017-12-29, 17:51
Jak to mówią - w internecie nic nie ginie.
Po fali hejtu jaką wylali na nich internauci, postanowili usunąć swój jakże przemyślany i mądry wyczyn z you tube

Byłoby na hard
Zgłoś
~żułw 2017-12-29, 18:04 7
ale o co kurwa chodzi

facebuk: facebook.com/pages/%C5%BBu%C5%82w/493337350793565?fref=nf

Życie to zupa, a ja mam widelec
Zgłoś
M................o 2017-12-29, 18:16 20
Jak się patrzę na takich debili to staję się fanem eutanazji dla debili
Zgłoś
Halman 2017-12-29, 18:22 70
"pierdolino" chamsko i bezprawnie na bezczelnego zjechało z toru kolejowego i wjechało na tor crossowy nieomal zabijając wyjątkowo inteligentnych, szanujących wszystkie przepisy, nikomu nie wadzących, nierujnujących lasów miłośników enduro...
Zgłoś
woytasw 2017-12-29, 20:41 2
Dzisiaj jeszcze nie było
Zgłoś
~Velture 2017-12-29, 23:10 4
@up
Było wcześniej ale film z YT został usunięty więc temat poleciał do kosza a wedle zasad to czego nie ma można wrzucić ponownie.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Putikonto 2017-12-30, 1:09 1
tefałpe było szybsze
Zgłoś
s................s 2017-12-30, 1:56 4
jak ja nimi gardzę
Zgłoś
greony12 2017-12-30, 1:56 4
spierdolino....
sam jestem fanem motocrossu, ale ci to spierdolmózg
Zgłoś
ToPrzeciezJa 2017-12-30, 3:29 2
Pierwszy jeszcze mógł nie przewidzieć, ale drugi i trzeci to mistrzowie spierdolstwa
Zgłoś
Swir_93 2017-12-30, 10:49 9
Film został usunięty bo ludzie zaczeli pisać że pójdą z tym do sądu bo są paragrafy że to jest zagrożenie spowodowania katastrofy w ruchu masowym i za to groźni do 6 lat
Zgłoś
zonk 2017-12-30, 11:26 10
No i bardzo dobrze. Mam nadzieję że ktoś się zainteresuje spierdolinami.
Zgłoś
Mors_Nigra 2017-12-30, 15:24 1
Jeszcze gdyby nie to "spierdolino" czy tam "pierdolino" na koniec... to była by sama głupota, no bywa, czasem ma się durne pomysły... a tak, jeszcze na koniec dołożyli zwykłego chamstwa! Oby ich dojebali.

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
zomer 2017-12-30, 16:02
Zebyscie sie nie zesrali przypadkiem. BO to wy jestescie tymi spierdolinami. Cale zycie przesiedzieliscie w bloku, mamusia musiala wam podcierac noski i dupy do 20 roku zycia bo przeciez jak uslyszeliscie slowo adrenalina to odrazu mieliscie klocka w gaciach.
Zal wam dupy sciska poprostu i tyle. Dlatego jestescie takimi nieudacznikami zyciowymi bo sie poprostu wszystkiego boicie. Wiekszosc z was pewnie nawet by po prostej drodze 100m nie ujechala tymi sprzetami

A jeszcze jedno skoro wam tak lasow szkoda, ktore nie cierpia na tym w najmniejszy sposob. To moze kurwa idzcie do puszczy strajkowac i moze powyzywajcie szyszko. Ale nie no gdzie tam zeby zrobic taka akcje to juz wam jaj zabraknie.
Zgłoś
tomeekcz 2017-12-30, 17:06 4
@zomer masz racje a dla poparcia protestu każdy rozciągnie żyłkę w lesie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów