📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Głupi amerykanie.
Zamiast spierdalać mogła nakręcić dokładnie atak bizonka.
Zamiast spierdalać mogła nakręcić dokładnie atak bizonka.
typowe amerykańskie grube cioty !!!
na ten kraj powinny być robione naloty dywanowe
na ten kraj powinny być robione naloty dywanowe
ale sapie hahahaha
Co to kurwa jest "pokamerować"?! Skończcie z tym "kamerowaniem" do chuja.
Pierdolicie: "głupi amerykanie", "cioty", "grubasy". Tylko dlatego, że macie to wpojone przez kogoś do waszej ograniczonej mózgownicy, a w każdym kraju znajdzie się jakiś bezmyślny idiota. Nawet w Polsce:
sadistic.pl/turysci-kontra-zubr-vt12823.htm
@up
to, że w Polsce też zdarzają się debile nie zmienia faktu, że ta amerykanka ma najebane w głowie
to, że w Polsce też zdarzają się debile nie zmienia faktu, że ta amerykanka ma najebane w głowie
amrashs napisał/a:
@up
Nie ma co generalizować, a napisałem tak, bo trzeba mieć zdrowo najebane żeby rzucać butelką w bizona po to, żeby zwrócić jego uwagę.
to reklama piwa żubr a nie bizonek
Virdos napisał/a:
w każdym kraju znajdzie się jakiś bezmyślny idiota. Nawet w Polsce
Nie tak dawno w tym kraju ujawniło się ich aż 47%...
Virdos napisał/a:
Pierdolicie: "głupi amerykanie", "cioty", "grubasy". Tylko dlatego, że macie to wpojone przez kogoś do waszej ograniczonej mózgownicy, a w każdym kraju znajdzie się jakiś bezmyślny idiota. Nawet w Polsce:
Chciałbym zauważyć jedną, podstawową różnicę między zachowaniem polaków, a tych głupich, wstrętnych i grubych Amerykanów. Na filmiku, do którego dałeś link, Polacy zaczepiali ŻUBRA. Jeśli zaś chodzi o filmik wyżej, to nawet najgłupszy polak wie, że do bizonów się nie podchodzi.
Up@ Dlaczego "Amerykanów" napisałeś z dużej litery, a "Polaków" już nie?
Virdos napisał/a:
Up@ Dlaczego "Amerykanów" napisałeś z dużej litery, a "Polaków" już nie?
Bo jestem Żydem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów