📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
z tym. Za długie, nie chce mi się oglądać. Takie gówno to ja se na shittubie znajdę jak zechcę.
6:52 krajowy akcent bankier.pl/wiadomosc/Rolnik-z-Lublina-uprawia-pole-miedzy-blokami-Dewe...
Te regipsy to kozackie mieli dalej nie oglądałem za duzo mam idiotow w robocie żebym jeszcze na internetach oglądał
W Śmiechu Warte u Drozdy miałbyś filmik miesiąca i mógłbyś usiąść na kolanach u Drozdy ....figlarzu
Zasysacz napisał/a:
Te regipsy to kozackie mieli dalej nie oglądałem za duzo mam idiotow w robocie żebym jeszcze na internetach oglądał
Na tych regipsach też zarechotałem
nie o takie filmy nic nie robiłem
croyna napisał/a:
chciałbym, by wszyscy kurierzy jak ten z 3:00, byli tak ogarnięci
Oj tak. Do tej pory łapię wkurwa kiedy sobie przypomnę, jak mi jebany idiota na schodach pod domem, na widoku, zostawił pc'ta wartego ponad 5 kafli.
A zginął Ci czy tylko sobie postał
Kilku z nich idiotami bym nie nazwał. a już nie wiem dlaczego jako idiotę wstawili tego polskiego rolnika w kombajnie który kosi zwoje zboże ?
Ronin69 napisał/a:
6:52 krajowy akcent
Dokładnie a co robią bloki w otoczeniu pola. Nie dało się ich nigdzie indziej wybudować??
Mez napisał/a:
Dokładnie a co robią bloki w otoczeniu pola. Nie dało się ich nigdzie indziej wybudować??
Jakby nie te to inne na ich miejscu by powstały. Pan rolnik nie sprzedał terenu i chuj brawo dla niego ze robi swoje a nie pierdole
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów