📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:51
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Napinaczka drogowa
- teraz popularne
🔥
Tesla to przyszłość xD
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
NO i pięknie.
pazuzu napisał/a:
Za małolata u mnie używało się trotylu do wysadzania lodówek 🙂
skąd go miałeś?
pazuzu napisał/a:
Za małolata u mnie używało się trotylu do wysadzania lodówek
Do wysadzania lodówek najlepszy jest uran U235.
gucio_gu napisał/a:
skąd go miałeś?
Z niewybuchów po II wojnie, kumpel miał wykrywacz metalu i ogarniał takie rzeczy
pazuzu napisał/a:
Z niewybuchów po II wojnie, kumpel miał wykrywacz metalu i ogarniał takie rzeczy
nieżle,ale trotyl musi mieć zapalnik.jak to ogarnąłeś?
gucio_gu napisał/a:
Nie ogarnął tylko zmyśla na poczekaniu, żeby nie było, że sprzedał sci-fi na portalu z rozjebanymi flakami xD
Chłop ile lat by nie miał to jak ma petardę w rękach myśli tylko o tym co by rozpierdolić
gucio_gu napisał/a:
Dokładnie już nie pamiętam ale ziomek robił zapalniki które powodowały wybuch trotylu. wiem że kupował urotropine z której robił
HMTD - heksametylenotriperoksydiamina i to była substancja wybuchowa tego detornarora
pazuzu napisał/a:
Dokładnie już nie pamiętam ale ziomek robił zapalniki które powodowały wybuch trotylu. wiem że kupował urotropine z której robił
HMTD - heksametylenotriperoksydiamina i to była substancja wybuchowa tego detornarora
Hmtd powiadasz?Urotropina perchydrol i kwase cytrynowy.Racja gość jest prze huj ,Co z nim?
gucio_gu napisał/a:
Hmtd powiadasz?Urotropina perchydrol i kwase cytrynowy.Racja gość jest prze huj ,Co z nim?
Nasze drogi się rozeszły ale wiem że potem miał jakieś problemy za posiadanie broni bo taką też wykopywal z ziemi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów