📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak nie widzisz roznicy pomiedzy pickupem, ktory sie kupowalo dla pelnego odpisania vat a suvem, to w ogole nie wiem po co zabierasz glos w temacie. Jechales kiedys dobrym suvem? Jak Q7, X6 czy moze Tiguanem z nizszej polki? Po tej wypowiedzi jestem pewien, ze nawet kolo takiego nie stales
na 1 filmiku widać, że ta osobówka to jakiś tuningowany super bolid i kierowca widział ciężarówkę tylko sądził że zdąży wyprzedzić zanim u większego się wentylki obrócą dookoła
ps
a w tym pickupie może jechał niezrównoważony psychicznie kierowca? zaczął zabawę w berka
ps
a w tym pickupie może jechał niezrównoważony psychicznie kierowca? zaczął zabawę w berka
Kierowca samochodu który wyprzedzał powinien bardzo ładnie podziękować kierowcy tira bo uratował mu w sumie życie tym gwałtownym skrętem :]
ja bym kurwa wysiadł i jak nie zdechł na zawał serca to bym idiotę sam zajebał
Corradolicious, Nissan Navara jest SUVem, ma taką własnie konstrukcję, a to, że dowalili mu trochę większą pakę tego nie zmienia.
Nie ma czegoś takiego, jak "dobry SUV", a każdy, kto uważa inaczej, jest kretynem.
Tej zimy, kiedy jechałem od granicy i droga była cholernie zaśnieżona i oblodzona, co chwilę natrafiałem na samochód, który wypadł z drogi. Co się okazało? na oko z 80% z nich to SUVy.
A o BMW X6 sama ekipa To Gear stwierdziła, że to najgłupszy samochód świata.
O X3 powiedzieli, że tylko osoba nienormalna, która czuje się cebulą, może coś takiego kupić.
Każdy, kto się chociaż odrobinę zna na samochodach wie, że tego typu samochody są zwyczajnie niefunkcjonalne. Owszem, potrafią być komfortowe, ale to się da załatwić zwykłym sedanem z miękkim zawieszeniem.
Przyszła do kraju cholerna moda ze stanów i ludzie się na nią nabierają. Koncerny motoryzacyjne śmieją się z takich baranów do rozpuku.
Mi do śmiechu nie jest, bo każdy idiota powoduje zagrożenie.
Nie ma czegoś takiego, jak "dobry SUV", a każdy, kto uważa inaczej, jest kretynem.
Tej zimy, kiedy jechałem od granicy i droga była cholernie zaśnieżona i oblodzona, co chwilę natrafiałem na samochód, który wypadł z drogi. Co się okazało? na oko z 80% z nich to SUVy.
A o BMW X6 sama ekipa To Gear stwierdziła, że to najgłupszy samochód świata.
O X3 powiedzieli, że tylko osoba nienormalna, która czuje się cebulą, może coś takiego kupić.
Każdy, kto się chociaż odrobinę zna na samochodach wie, że tego typu samochody są zwyczajnie niefunkcjonalne. Owszem, potrafią być komfortowe, ale to się da załatwić zwykłym sedanem z miękkim zawieszeniem.
Przyszła do kraju cholerna moda ze stanów i ludzie się na nią nabierają. Koncerny motoryzacyjne śmieją się z takich baranów do rozpuku.
Mi do śmiechu nie jest, bo każdy idiota powoduje zagrożenie.
^UP
za dużo top gear'a się naoglądał
za dużo top gear'a się naoglądał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów