📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
emperorzbigniew napisał/a:
Natomiast jedno mnie tutaj (na sadistic.pl) nie przestaje zadziwiać. Jak koń wpadnie do rzeki, pies do kanału, itp., to jest generalnie smutek i tragedia. Albo że nie wolno i co za chuj mu to zrobił. Natomiast jak łamią kolesiowi ręce kijami lub maczetą coś odrąbują, ew. jeszcze walą po głowie zajebistym kamieniem, to jest wtedy fajnie i dobry film (chyba że nagrywany w pionie, to też źle). To jak to jest? Jakiś dualizm w pojmowaniu rzeczywistości?
Osobiście zwisają mi porąbani maczetami ludzie jak i utopione konie, ale coś Ci wyjaśnię.
Więc tak. Jeżeli komuś łamią ręce kijami lub maczetą coś odrąbują, ew. jeszcze walą po głowie zajebistym kamieniem to na 90% jest to wina ofiary. Jeżeli koń wpadnie do rzeki, pies do kanału, itp. to zwykle jest to wina sprawcy. Czujesz to?
Tak, czuję to. Stąd też starałem się nie dopisywać jakiejś oceny tego wszystkiego.
Aczkolwiek podtrzymam to, że zatłuczenie kolesia kamieniami (filmy z Brazylii i okolic) nie jest normalne - nawet gdy coś ukradł lub dopuścił się przestępstwa.
Aczkolwiek podtrzymam to, że zatłuczenie kolesia kamieniami (filmy z Brazylii i okolic) nie jest normalne - nawet gdy coś ukradł lub dopuścił się przestępstwa.
Biedny konik.
wg tego co piszą tutaj forum.galopuje.pl/post/czy-konie-potrafia-plywac/47559 konie potrafią w pływanie, jedna osoba tam napisała co się dzieje jak koniu... koniowi... zwierzęciu się dostanie woda do uszu i co wtedy robi, co jest bardzo zbieżne z tym co widać na filmiku
Rai87 pisze, że brazylijski brudas sam sobie zawinił, że mu łeb odjebali, albo łapłę ucięli, a zwierzaka to zawsze człowiek katuje i to jego wina, tej kurwy człowieka. Tylko że konie pływają, również z jeźdźcami na grzbietach. Co więc poszło nie tak, że ten ruski koń się utopił? Nie wiem. Ale coś nie tak ewidentnie poszło. Czy więc trzeba jęczeć w komentarzach? To film taki jak te, w których ludzie rozpierdalają się samochodami, motorami itd. Tylko że tutaj zamiast motoru jest koń. Fakt, byłoby bardziej spektakularnie, gdyby jebnął kacapa kopytem i obaj poszliby na dno, ale się nie udało. Ale nie ma co płakać bo głupi kacap zabić go nie zamierzał, o czym świadczy siodło i uprząż, które kosztują sporo rubli
Większość tutaj to zwierzęta które by zajebały za kolor skóry, a psowi dupę wylizały. Tfu, gardzę zjebami.
ProVVe napisał/a:
Co za kurwa kretyn... Co ludzie mają kurwa w głowie...
To nie ludzie, tylko ruskie.
To chyba nie był konik morski
Co ta Płotka znowu odpierdala
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów