Nie wiem o czym on myślał ,ale mam pewną teorie, ale wzią bym ja na tym skuterku myśli sobie koleś.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wypierdalać na chodnik, skurwysyny! Jak ja nie cierpię rowerzystów na drogach!
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
BongMan napisał/a:
Wypierdalać na chodnik, skurwysyny! Jak ja nie cierpię rowerzystów na drogach!
Ciekawe, a łażenie w stringach Tobie nie przeszkadza, dziwne.
wracał z tour de kurestwa i miał jeszcze cipy przed oczami
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
z rowerzystami jak i z kierowcami. ogólnie większość jest porządna, ale zawsze się trafi jakiś skurwysyn który psuje reszcie opinię. a jako że rowerem może jeździć każdy, nie trzeba zdawać żadnego egzaminu, to wśród rowerzystów jest więcej idiotów.
Pójdzie z OC
Swoje 229 piwo otrzymałem od Pitera, który miał zaprzestać na 41 wystawionych piwach - wartość piwa bezcenna
A teraz poprosimy jakiegoś kryptologa o rozszyfrowanie tej zawiłej wiadomości...
W Rosji nawet czas wyprzedają, spójrzcie na datę w lewym górnym rogu .
bolol5 napisał/a:
ehh.W Rosji jest inna strefa czasowa kretynie...
Ta, względem nas 2 godziny różnicy, a nie miesiące. Poza tym nieładnie tak wyzywać innych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów