📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Idiota mówisz? A może to jest performer
@up
Raczej głupi luj, co pensa w życiu pracą nie zarobił.
Zalecana terapia: gruby wpierdol plus przymusowe ciężkie roboty w celu pokrycia szkód oraz kosztów dochodzenia, sądowych etc.
Raczej głupi luj, co pensa w życiu pracą nie zarobił.
Zalecana terapia: gruby wpierdol plus przymusowe ciężkie roboty w celu pokrycia szkód oraz kosztów dochodzenia, sądowych etc.
według mnie to jednak performer ukazujący życie za szybą która zatrzymuje jego odczucia
Dobrze, że ziomki nagrały i opublikowały w sieci, mogę być spokojny, że go znajdą i za to zabuli
Zwrócenie hajsu za szybę nic go nie nauczy bo i tak pewnie zapłaci matka albo ojciec. Powinien zapłacić i pomagać przy zamontowaniu nowej szyby, może wtedy nauczyłby się szanować dobra publiczne.
@up
Ta zabuli... Tatuś i mamuś zapłacą a synuś tylko się nauczy, że jego czyny nie mają żadnych konsekwencji.
Mnie to bawi jak na wypizdowach widzę rozjebane przystanki autobusowe. Przecież nie robi tego ktoś spoza miejscowości. Nie przyjeżdża nikt specjalnie z warszawy, gdańska, łodzi, poznania czy tam kurwa białej podlaskiej aby rozpierdolic przystanej na zadupiu.
Robią to ci kurwa którzy z tego korzystają.
Ta zabuli... Tatuś i mamuś zapłacą a synuś tylko się nauczy, że jego czyny nie mają żadnych konsekwencji.
Mnie to bawi jak na wypizdowach widzę rozjebane przystanki autobusowe. Przecież nie robi tego ktoś spoza miejscowości. Nie przyjeżdża nikt specjalnie z warszawy, gdańska, łodzi, poznania czy tam kurwa białej podlaskiej aby rozpierdolic przystanej na zadupiu.
Velture napisał/a:
@up
Nie do końca jest jak piszesz. Jeśli chodzi o przystanki to popatrz sobie czasem przystanek na zadupiu gdzie 5 domów i same dziadki żyją a tam szyby wybite i sprajem nazwa klubu z dupnej ligi wymalowana na pół ściany Czasem właśnie najezdne barany zniszczą bo przecież oni tu nie mieszkają im to się nie przyda. Pijana dzicz co z meczów wraca. Kiedyś pod Kraśnikiem widziałem jak ich policja otoczyła jak z meczu wracali wynajętymi busami i uciekali po nocy w pola. Wyglądało jak polowanie na zające
Za wandalizm zawsze chuj w dupę..
tez kiedys probowalem rozjebac taka szybe na przystanku po pijaku kamieniem wielkosci piesci rzucilem z jakichs 5 metrow kamien sie odbil od tej szyby i przelecial mi kolo glowy nie wiem z czego ta szyba byla ale malo braklo a bym mial cala morde skasowana
A potem matka takiego śmiecia stoi o piątej rano czekajac na pks do pracy w grudniu, -20 i marżnie
Wszystko przez to że używa sie "bezpiecznych" szyb czyli hartowanych. Gdyby była zwyczajna to odłamki mogły by go zabić.
Kurwa mać - to samo jest u mnie w mieście w każdy sobotni wieczór. Skurwysyny jebane ... gdy wychodzę w niedzielę rano z psem, to aż przykro patrzeć na ogrom pustogłowia polskiego kwiatu społeczeństwa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów