Skok z dachu na maszt. Oczywiście zakończony pełnym sukcesem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Przydałby się jakiś replay...
Więcej powtórek się chyba nie dało.
W dodatku górne pół organizmu mu się znikło gdzieś, temu idotu.
EDIT:
A jednak nie, jeden riplej później znowu odzyskał tą górną połówkę, widocznie to taki skomplikowany system luster był albo inna optykalna iluzyja.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
EDIT:
A jednak nie, jeden riplej później znowu odzyskał tą górną połówkę, widocznie to taki skomplikowany system luster był albo inna optykalna iluzyja.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Uważam że tacy goście powinni sami płacić za leczenie. Chodź z drugiej strony połowa debilów by se odpuściła.
Sądzę, iż nie jesteś zbytnio świadom tego, do której połowy debili się zaliczasz. Zatem informuję, że do tej, która powinna sobie odpuścić...pisanie czegokolwiek
Z góry uprzedzam kontratak twój, jak i pomniejszych sadolowych imbecyli. Mój powyższy komentarz napisany był w ten właśnie sposób z pełną premedytacją. W przeciwieństwie do twojego.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Na początku myślałem, że mu cały tułów ujebało
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów