18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Psilocke 2014-09-22, 20:35
Pewnie gaz się skończył.
Zgłoś
wojniz2 2014-09-22, 21:04 11
Czemu idiota? Może w żuciu czytnika na oczy nie widział.
Zgłoś
Echis 2014-09-22, 21:39 1
Nawet w sklepie jarać mogą. U nas niedługo zaczną karać za jaranie w domu. Bo za jaranie na balkonie, czy na patio już zjebe pare razy dostałem, więc niedługo zaczną dopierdalać mandaty za ogólne palenie na świeżym powietrzu.

"Jak powstają twoje posty?" - gdy mnie ktoś tak spyta
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
Zgłoś
Salamanca 2014-09-22, 23:00
Jak byłem młody i głupi też myślałem, że jak ktoś we mnie wyceluje jakimkolwiek zabawkowym laserem to mi wypali dziurę na wylot
Zgłoś
P................7 2014-09-23, 10:38 2
Zgłoś
T................a 2014-09-23, 10:56 5
@Echis
I bardzo kurwa dobrze, chcesz jarać to jaraj u siebie. Mnie za to wkurwia jak tacy kretyni twojego pokroju czują się panami świata, bo dym to Ci pewnie w obrębie tego balkonu stoi nie?
I okna normalnie otworzyć nie można wieczorkiem, człowiek zjebany po dniu i jeszcze pro elo mistrz silnej woli Ci po domu dymi.
Zgłoś
escimo 2014-09-23, 11:24
Tapporauta, widać, że w życiu nie paliłeś, więc nie wiesz o czym mówisz.

Ja paliłem kilka lat, rzuciłem teraz mi z tym dobrze. Dym papierosowy mi nie przeszkadza, bo wiem że to nałóg i niektórzy muszą wyjść na świeże powietrze i zajarać.
Zgłoś
T................M 2014-09-23, 11:59 2
To, ze tobie dym nie przeszkadza nie znaczy, ze innym nie przeszkadza. Nienawidze smrodu palonego tytoniu. Drapie mnie w gardle i nosie. Ledwo da sie przy tym oddychac.
Zgłoś
jan.rzut 2014-09-23, 12:21 3
@ Tapporauta i TCoRM - rozejrzyjcie się dookoła i zamknijcie mordy. Dym im przeszkadza, co za cipy.
Zgłoś
Rax 2014-09-23, 13:39
hue hue jak "wszystko jest spętlone... w jeden pierdolony pętelek..."

zakaz w tym wypadku jest po to zeby myslec "zakazane czyli zle" - szkoda ze nikt nie wyjebie tego calego syfu ze sklepow co laduje na naszych stolach i jest prawdziwa przyczyna raka

a potem przychodzi taki Tapporauta i TCoRM i pierdola ze dym - rozumiem ze o gustach sie nie dyskutuje ale do chuja na ognisku nigdy sie nie bylo? wedzonego sie nigdy nie jadlo? kazdy dym drażni, nie tylko ten papierosowy, ale akurat ten konkretny dym wam glupie chuje przeszkadza, bo akurat przegryzacie cheesa popijajac cola siedzac kolejny dzien w dzien przed kompem lykajac propagande... tepe chuje... ide zajarac
Zgłoś
T................M 2014-09-23, 14:03 1
Nie no mi akurat kolo chuja lata czy po fajkach umieraja na raka. Kazdy dym inaczej smierdzi. Akurat dym z ognicha czy z wedzarni nie jest az tak drazniacy. Nawet cygara maja przyjemniejszy dym. Papierosy to tragedia.
Zgłoś
Prothory 2014-09-23, 15:23 1
@Rax
Jak Tobie ten dym nie przeszkadza to na chuj wychodzisz z tym papierosem na balkon? Posiedź sobie w domu i tam sobie go spal. I Tobie będzie przyjemnie i innym nie zaszkodzisz.
Zgłoś
T................a 2014-09-23, 16:37
@escimo
Taa... pewnie też w życiu nie srałem jak smród czyjegoś gówna mnie drażni?
I paliłem ale wiem jaki to jest syf i jak wpływa na kondycje, i jeśli trenuję to nie wyobrażam sobie jak to można pogodzić...

@Rax
truje to teraz wszystko i o jakiejś papce z rakiem nie wyjeżdżam.
Akurat obracam się w towarzystwie gdzie jak ktoś jara - odchodzi (ew. pali w obecności tych co i tak jarają).
I nie wiem co w tym dziwnego że akurat ten konkretny syf komuś przeszkadza? Porównajcie sobie dym papierosowy i ten z drewna. I jak jebie ubranie po jednym, a jak po drugim.
A za młodu więcej na ogniskach spędziłem, niż Ty pewnie w całym życiu, więc nie mierz innych swoją miarą
Tekst "akurat przegryzacie cheesa popijajac cola siedzac kolejny dzien w dzien przed kompem" z dupy wyjęty, bo nie wiem po czym to wywnioskowałeś.
Zgłoś
Insaner 2014-09-23, 17:09
Echis napisał/a:

Nawet w sklepie jarać mogą. U nas niedługo zaczną karać za jaranie w domu. Bo za jaranie na balkonie, czy na patio już zjebe pare razy dostałem, więc niedługo zaczną dopierdalać mandaty za ogólne palenie na świeżym powietrzu.

No i bardzo dobrze. Dlaczego osoby niepalące mają niby wąchać ten smród? Mnie akurat zakaz palenia w miejscach publicznych cieszy. Zresztą w ogóle trzeba być zjebanym, żeby palić - co w tym fajnego? nic. Wdychanie dymu, które sporo kosztuje, a przy okazji negatywnie wpływa na układ oddechowy. No i przede wszystkim - palacze po prostu śmierdzą
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów