📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Nagranie stare jak świat, obiegło internet już kilka razy dookoła
BMw- brak mi wyobraźni
te auto powinno nazywać się jakoś inaczej...
np
JPiJ
Jestem POjebany i Jadę, czy chuj
ale mnie rozkmina wzieła czym by jeździły sebixy gdyby nie było BMw? renaultem?
te auto powinno nazywać się jakoś inaczej...
np
JPiJ
Jestem POjebany i Jadę, czy chuj
ale mnie rozkmina wzieła czym by jeździły sebixy gdyby nie było BMw? renaultem?
Jakies kurwa arabskie rytmy i zachowanie jak swołocz. Jebane bydło
Misiu, to taki zwyczaj. Kto najbliżej samochodu pary młodej ten wygrywa. Nie chcesz uczestniczyć w obijaniu blach to jedziesz w końcówce peletonu. Jedziesz za samochodem młodych to się liczysz z tym że będzie gorąco. Pretensje można mieć tylko do siebie.
Zacytuję jednego z Sadoli, który swego czasu popełnił tutaj dobry opis tematu. Osoby nie pamiętam - tylko mam wypowiedź:
"Jestem zwolennikiem, aby zakup BMW był możliwy tylko na promesę, którą uzyskuje się od policji w wydziale ruchu drogowego po okazaniu zaświadczenia o możliwości bycia posiadaczem samochodu marki banditen motor wagen, od lekarza psychiatry, który do niego dodaje opinię urologa, że ubiegający się nie cierpi na zaburzenia samooceny związane z małym chujem."
"Jestem zwolennikiem, aby zakup BMW był możliwy tylko na promesę, którą uzyskuje się od policji w wydziale ruchu drogowego po okazaniu zaświadczenia o możliwości bycia posiadaczem samochodu marki banditen motor wagen, od lekarza psychiatry, który do niego dodaje opinię urologa, że ubiegający się nie cierpi na zaburzenia samooceny związane z małym chujem."
longlong7 napisał/a:
czym by jeździły sebixy gdyby nie było BMw? renaultem?
Już od dawna Seby i Adiki przesiadają się na stare Audi A3 i A4, koniecznie hybrydy 1.6 lpg+opary 95, bo są przystępniejsze ekonomicznie w naprawie jak i zakupie "bolidu", niż stare zarżnięte BMW.
I nie pije tu do wszystkich BMW, bo na te fajne zwyczajnie tępego sebulby nie stać.
el_kadafi napisał/a:
Misiu, to taki zwyczaj. Kto najbliżej samochodu pary młodej ten wygrywa. Nie chcesz uczestniczyć w obijaniu blach to jedziesz w końcówce peletonu. Jedziesz za samochodem młodych to się liczysz z tym że będzie gorąco. Pretensje można mieć tylko do siebie.
Kurwa jakieś wiejskie zwyczaje... No ale w usa wieśniaki z południa mają w zwyczaju ruchanie swoich sióstr, w Polsce cygany mają w zwyczaju niepracowanie całe życie a wyznawcy pokoju mają w zwyczaju ruchanie kóz, zabijanie niewiernych i pedofilię.
co za debil..
Velture napisał/a:
Kurwa jakieś wiejskie zwyczaje... No ale w usa wieśniaki z południa mają w zwyczaju ruchanie swoich sióstr, w Polsce cygany mają w zwyczaju niepracowanie całe życie a wyznawcy pokoju mają w zwyczaju ruchanie kóz, zabijanie niewiernych i pedofilię.
Nie żadne wiejskie zwyczaje, ale jak kogoś stać na gniecenie blach to gniecie. A że cebulaki odkładają w polsce przez kilka lat na złom za kilka tyś i potem traktują to jak 8 cud świata, to nie jest problem ludzi którzy mają hajs.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów