📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@up to uwierz, nawet nei wiesz ilu takich ludzi jest. nawet ci powiem że jest ich coraz wiecej
quidy napisał/a:
To musi być fake - nie wierzę że są takie tępe dzidy na świecie
Jakieś 75% ludzkości to idioci, więc lepiej uwierz.
Co za jebane mongoły...
quidy napisał/a:
To musi być fake - nie wierzę że są takie tępe dzidy na świecie
To jeszcze nic, niektóre nawet siusiaka biorą do gęby
Tylko zawsze mnie zastanawia jak to trafia do internetu? Być tak głupim i jeszcze głupszym udostępniając to?
Kiedyś widziałem jak jdna baba jechała sobie po chodniku w centrum miasta o tak sobie nic nie przejmując się ludzmi a nawet była lekko wkurwiona że się kręcą , i oczywiście próbowała włączyć sie do ruchu zajmując cały pas i czekając żeby się wpić dalej , ale nic nie przebiej tego że te kobiece podludzie biorą siusiaki do ust szmaty !
My liżemy cipki, a one biorą siusiaka do gęby i co w tym dziwnego? życie
szaman1991 napisał/a:
My liżemy cipki, a one biorą siusiaka do gęby i co w tym dziwnego? życie
O to chodzi że "ssij chuja" to obraza, a one robią to z własnej woli.
Co to za zjebana moda na tańczenie przy samochodzie i to w ruchu, ten świat upada... serio.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów