📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwa, mi też się coś takiego zdarzyłlo. Wyjdź z piwnicy, uprawiaj jakiś sport, miej przygody. Bądź szczęśliwy...
smc napisał/a:
Kurwa, mi też się coś takiego zdarzyłlo. Wyjdź z piwnicy, uprawiaj jakiś sport, miej przygody. Bądź szczęśliwy...
To następnym razem użyj mózgu i sprawdź, czy siedzisz bezpiecznie a nie smartfoniki i wyjebongo, królewno
Ja jako kozak pierwszy raz na wyciągu oczywiście jak najwyżej okazało się że na końcu trzeba wyskoczyć
Jestem operatorem wyciągu krzesełkowego i jest to norma, praktycznie codziennie parapety tak robią, a to rękę złamią a to deskę... Norma
Eeee normalna sprawa. Ośrodek Czarny Groń swego czasu dał fajną kompilację podobnych mistrzów :
youtube.com/watch?v=7_D0kqB6Ffg
Druga część na ich kanale.
Każdy kto jeździ na nartach - wie, że snowbordziści to zakały stoków jak pedalarze i motopizdy dróg.
Powinni ich nie wpuszczać na stoki NARCIARSKIE.
Nie sobie idą na stoku snowboardowe.
youtube.com/watch?v=7_D0kqB6Ffg
Każdy kto jeździ na nartach - wie, że snowbordziści to zakały stoków jak pedalarze i motopizdy dróg.
Kto się nie wypiął z orczyka no kto?
To się wkręciła w ten sport.
To musi być poziom master że w zwykłej czapce jeździ , a inni w kaskach! Po umiejętnościach widać że raczej nie do końca....
mentarum napisał/a:
Jestem operatorem wyciągu krzesełkowego i jest to norma, praktycznie codziennie parapety tak robią, a to rękę złamią a to deskę... Norma
a wystarczy kurwa odsniezyc zeby platforma pod krzeslem byla rowna i na odpowiedniej wysokosci.
Za ogladanie sadola w robocie tez placa
Sonal napisał/a:
Eeee normalna sprawa. Ośrodek Czarny Groń swego czasu dał fajną kompilację podobnych mistrzów :
A stary Cie ruchal nartami za mlodu
Najlepiej się jeździ najebanym
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów