📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
To jest deska... nie kibel.
Nie ma cycków, nie ma piwa :/
PS: to nie moja niewolnica
Pusta może i jest jak kibel, ale waliłbym jak kloca.
A tak na serio to nie wiem czemu nazywać idiotką dziewuchę która sobie ciśnie beke w kiblu z koleżanką.
A tak na serio to nie wiem czemu nazywać idiotką dziewuchę która sobie ciśnie beke w kiblu z koleżanką.
To ta od szejka ?
Piotru70
napisz do niej, może zostanie twoją dziewczyną
napisz do niej, może zostanie twoją dziewczyną
Przynajmniej dziewcze ma pasje, realizuje się, przełamuje bariery, pokonuje słabości, jest kreatywna, ma otwarty umysł, jest pełna niebanalnych pomysłów, wyłamuje się ze schematu, wykorzystuje swój potencjał intelektualny
Można prosić o powtórkę?
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
No dobra mądralo, ale do czego Ty bijesz? Kto niby napisał, że to jest kibel? To, że robi TO w kiblu, nie znaczy, że nie może tego robić deską. A co do Twojej drugiej części wypowiedzi to jestem z Tobą, chociaż piwko chyba postawiłem, bo z figury niezła rakieta
ma dwie deski, jedną na szyji a drugą na klacie
Daj spokój biednym zwierzętom, one nie mają mózgu takiego, jakim dysponują ludzie.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów