18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Loq14 2016-01-29, 14:39
Jak ktoś wskaże kogoś kto nie jest idiotą w tym "sejmie" to wtedy możemy pogadać o piwach.
Zgłoś
kris168 2016-01-29, 14:42
kolor włosów przypadkowy
Zgłoś
nowynick 2016-01-29, 14:45
Up

nawet jakbym wskazał to znajdzie się ktoś kto go wyzwie od idiotów Taka rola polskiego polityka - byie celem ataku społecznego. Wśród polityków są lekarze, profesorowie, ludzie i, wykształceni i obyci, ba (!) niektórzy nawet nie poszli tam kraść tylko Polskę naprawiać...

ale i tak przyjdzie "gimbus", który wyrzywając się za dzisiejszą jedynkę z matamatyki napisze "ten idiota"....
Zgłoś
Guzik 2016-01-29, 14:55 2
Kurwa ale kultura, jak w chlewie. To jest kurwa elita narodu, rządzący...

"Świat się zmienia, słońce zachodzi, a wódka się kończy"
Zgłoś
boldrik69 2016-01-29, 15:22
Kurwa i tacy debile mają decydować o tym co mogę i czego nie mogę robić... porażka
Zgłoś
RustyRat 2016-01-29, 15:56
nowynick napisał/a:

Wśród polityków są lekarze, profesorowie, ludzie i, wykształceni i obyci, ba (!) niektórzy nawet nie poszli tam kraść tylko Polskę naprawiać...

jeśli wejdziesz między wrony, musisz krakać jak i one
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów