Co za idiotka na mównicy O.o
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Jak ktoś wskaże kogoś kto nie jest idiotą w tym "sejmie" to wtedy możemy pogadać o piwach.
Up
nawet jakbym wskazał to znajdzie się ktoś kto go wyzwie od idiotów Taka rola polskiego polityka - byie celem ataku społecznego. Wśród polityków są lekarze, profesorowie, ludzie i, wykształceni i obyci, ba (!) niektórzy nawet nie poszli tam kraść tylko Polskę naprawiać...
ale i tak przyjdzie "gimbus", który wyrzywając się za dzisiejszą jedynkę z matamatyki napisze "ten idiota"....
nawet jakbym wskazał to znajdzie się ktoś kto go wyzwie od idiotów Taka rola polskiego polityka - byie celem ataku społecznego. Wśród polityków są lekarze, profesorowie, ludzie i, wykształceni i obyci, ba (!) niektórzy nawet nie poszli tam kraść tylko Polskę naprawiać...
ale i tak przyjdzie "gimbus", który wyrzywając się za dzisiejszą jedynkę z matamatyki napisze "ten idiota"....
Kurwa ale kultura, jak w chlewie. To jest kurwa elita narodu, rządzący...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów