sztuka na pełnej kurwie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
@up
tego się chyba nie da wytłumaczyć
tego się chyba nie da wytłumaczyć
Chyba nie łapie przekazu, jestem zbyt prosty. Jakieś wyjasnienie, najlepiej rysunkowe bym prosił
Niesamowite, to przełomowe wydarzenie pozwoli postawić kolejne znaki zapytania, pozostawić coś bez odpowiedzi, bądź znaleść dwie skrajnie różne odpowiedzi, które nie wniosą do tematu zupełnie nic.
hmmmm U.S.A na zlecenie Barracka Obamy niszczą wizy dla polaków
Czyżby ktoś przerobił deklaracje PIT ?
chodzi o to, że ten facet osiągnął najwyższy poziom zajebistości w każdej dziedzinie.
zniszczył pakt o zaprzestaniu wykorzystywania murzynów jako zawodowych CEO od zbierania bawełny.
Mather789 napisał/a:
O co w tym chodzi :O Za co te piwska, wytłumaczy w końcu ktoś?
1.Za długie włosy
2.Za rytm
3.Za głęboki tekst
4.Za wyjebaną solówkę
5.Za ewolucje na perkusji, jakiej jeszcze w życiu nie widziałem
6.Za wyraz twarz
itd. itd. ect.
Dla tego jestem jak najbardziej za lekcjami muzyki w szkołach, dzieci powinny być bliżej sztuki, a nie walić komentarzami, że ne rosume ne rosume...
Co to był za koleś? Jakby podobny do S. Tankiana, ale nie wiem czy to na pewno on
Wszyscy piszą chujowe komenty że za zajebistość etc. a sami pewnie nie wiedzą o co chodzi... Ale coś naskrobali... i to się liczy!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów