...z taką robotą.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tak duże dźwigi chyba już w częściach się transportuje.
Teraz to na pewno go rozbiorą na mniejsze części.
Mogli od razu po tym lodzie jechać. Takie obciążenie po jakimś klepisku.
Normalny drogowy zestaw raczej powinien unikać łapania pobocza a co dopiero takie monstrum na jakimś ubiciuchu przy zbiorniku wodnym. Z resztą niech się na ten temat najlepiej wypowie nasz specjalista Radzio.
Normalny drogowy zestaw raczej powinien unikać łapania pobocza a co dopiero takie monstrum na jakimś ubiciuchu przy zbiorniku wodnym. Z resztą niech się na ten temat najlepiej wypowie nasz specjalista Radzio.
shoe5maker napisał/a:
Tak duże dźwigi chyba już w częściach się transportuje.
To jest żuraw samojezdny, na moje oko 1000 tonowy. Jedyne części jakie do nich się transportuje to przeciwwaga. Reszta jest na kolach i nie potrzebuje dodatkowego transportu. W tym przypadku nie wzięli pod uwagę jakości drogi względem wagi tego zurawia i tak oto filmik trafił na ten portal.
Rutik napisał/a:
To jest żuraw samojezdny, na moje oko 1000 tonowy. Jedyne części jakie do nich się transportuje to przeciwwaga. Reszta jest na kolach i nie potrzebuje dodatkowego transportu. W tym przypadku nie wzięli pod uwagę jakości drogi względem wagi tego zurawia i tak oto filmik trafił na ten portal.
Czyli reasumując dźwig wjebał do wody.
Chinczyki, wszystko jasne
Mogli zwolac pol wioski i podlozyc zywe podklady pod kola.
I tak liczebnosc by ich nie spadla i nikt by nie zauwazyl braku paru tysiecy zoltkow :kreji:
Mogli zwolac pol wioski i podlozyc zywe podklady pod kola.
I tak liczebnosc by ich nie spadla i nikt by nie zauwazyl braku paru tysiecy zoltkow :kreji:
Gdyby zawczasu użyli mózgu (i była taka możliwość) to by wychylili żurawia w drugą stronę i by się nie przewrócił
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów