18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (9) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Idzie skrzypek przez pustynię gdy nagle dostrzegł stado lwów biegnących wprost na niego
-kurwa już nie żyje......umilę sobie ostatnie chwilę życia muzyką moich pięknych skrzypiec.....
Gdy zaczął grać ,a gdy muzyka wydobywająca się z jego instrumentu dotarła do lwich uszu ,te stanęły jak wryte 100 metrów przed nim
Z wrażenia skrzypek przestał grać co sprowokowało lwy które znowu zaczęły biec w jego stronę,nie myśląc długo chwycił znowu instrument w dłoń i począł grać.
Lwy zatrzymały się 50 metrów przed nim.Skrzypek znowu przestał grać,lwy znowu zaczęły podbiegać,leczy gdy ponownie usłyszały muzykę prawie wszystkie zatrzymały się 5 metrów przed nim.Prawie,bo jeden nie bacząc na resztę nie zatrzymał się i zabił skrzypka.
-kurwa Leon,pojebało cie???on tak pięknie grał!!dlaczego go zabiłeś??-zdziwili się koledzy agresora
-coooooo mówicieeee???-odparł Leon

Czasem w swoim życiu natrafiasz na osobę której nie należy wkurwiać......to ja
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
AdmirałFloty 2011-04-30, 23:37 3
Nic dziwnego że nie może wyjść z poczekalni.

JEBAĆ
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
Zgłoś
zeozozolen 2011-08-14, 12:49
ehh wyszło...
Zgłoś
TwiceNightly 2011-08-14, 13:41 32
To po chuj się zatrzymywał dwukrotnie?
Zgłoś
Iceman t3h pwnr 2011-08-14, 14:40
nie rozumiem
Zgłoś
Stefan_Sigal 2011-08-14, 16:50 3
To teraz małe wyjaśnienie dla tych mniej kumatych, ten lew co wpierdolił skrzypka był głuchy, mimo to zatrzymał się 2 razy.
Zgłoś
theMumin 2011-08-14, 19:52
@TwiceNightly presja tłumu?;d
Zgłoś
P................r 2011-08-14, 22:49
Skąd, kurwa, lwy na pustyni ja się pytam?
Zgłoś
kebabkilla 2011-08-14, 23:49 1
TwiceNightly napisał/a:

To po chuj się zatrzymywał dwukrotnie?

presja otoczenia
Zgłoś
heartless 2011-08-15, 12:53
Użyłby wzmacniacza i by żył. Kurwa zero myślenia.
Zgłoś
arturro700R 2011-08-15, 19:35
skąd lwy na pustyni sie ja pytam?
Zgłoś
QlimaX09 2011-08-28, 22:31
deportowano je za złe zachowanie na sawannie. Starczy Ci taka odpowiedź czy wymyślić inną ?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów