Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W sezonie 2017/2018 z powodu grypy zglosilo sie do lekarza 9mln ludzi. W samych Stanach Zjednoczonych zmarlo w tym okresie 61000 ludzi (na grype i jej powiklania). W tym sezonie nie ma grypy. Jest tylko covid i choroby wspolistniejace. Dlaczego?
takim ,,ludziom" powinno się ucinać fiuta a babie zaszyć cipe zakaz seksu! najwygodniej zabić co?
Kibole bronią pedofili no to możliwe tylko u nas!!!
Nie bronią tylko atakują, po stronie pedofili jest antifa itd. Tylko 1 ksiądz na 1000 osadzonych jest pedofilem, 400 zaś jest pedałami bo zgwałcili chłopca. Lewactwo to pedofile, tyle że w lewackich mediach pierdolą na kościół bo to ich wróg. Ale twarde dane i statystyki mówią jasno że nauczyciele, księża i lekarze to najbardziej etyczne zawody, z najmniejszą ilością pedofilów.
Najgorzej wśród bezrobotnych: 70%
A na 1000 osadzonych
Murarze: 70szt
Ślusarze 30szt
Rolnicy 30szt
etc.
No i jak wspomniałem lgbtrtv jest 400szt
Macie tu żródło. Mało że lewackie to jeszcze z czasów rządu PO, powinno wam pasować:
https://natemat.pl/85477,kim-sa-polscy-pedofile-okazuje-sie-ze-nie-ksiezmi-ani-nauczycielami
PS> Swoją drogą ciekawe czemu ta antifa sorosa tak walczy o to legalne zabijanie dzieci. Czy ich krew też się nadaje na te ich chlebki? Zna ktoś kabałe lepiej?
Nie bronią.
Nie, oni stoją tylko pod kościołami i koronkę odmawiają
Kościół, klechy są same sobie winne
Dziecko których rodzice nie mają ślubu albo matka sama wychowuje to nie ochrzczą
Dziecko z gwałtu - masz urodzić, masz 16 lat miej traumę całe życie
Pedofilia, krycie pod sutannę cierpienia innych
Co to za rodzaj ,,ludzi" co chcą zabić swoje dziecko bo może oslepnąć lub jest chore zniekształcone zwierzęta tak postepują a nie ludzie
takim ,,ludziom" powinno się ucinać fiuta a babie zaszyć cipe zakaz seksu! najwygodniej zabić co?
wyczuwam prowokacje, nie mogę ci tego powiedzieć , bo za to są bany, ale banery protestujacych są skierowane do ciebie
Nie bronią tylko atakują, po stronie pedofili jest antifa itd. Tylko 1 ksiądz na 1000 osadzonych jest pedofilem, 400 zaś jest pedałami bo zgwałcili chłopca. Lewactwo to pedofile, tyle że w lewackich mediach pierdolą na kościół, ale twarde dane i statystyki mówią jasno że księża i lekarze to najbardziej etyczne zawody, z najmniejszą ilością pedofilów.
Najgorzej wśród bezrobotnych: 70%
A na 1000 osadzonych
Murarze: 70szt
Ślusarze 30szt
Rolnicy 30szt
etc.
No i jak wspomniałem lgbtrtv jest 400szt
Macie tu żródło. Mało że lewackie to jeszcze z czasów rządu PO, powinno wam pasować:
PS> Swoją drogą ciekawe czemu ta antifa sorosa tak walczy o to legalne zabijanie dzieci. Czy ich krew też się nadaje na te ich chlebki? Zna ktoś kabałe lepiej?
Nauczyciel, murarz itd. przyłapany na pedofili trafia do pierdla a w przypadku księdza trafia on do innej parafii.
Więc takie porównania statystyk są debilne .
Na całym świecie kościół katolicki ukrywa i ukrywał księży pedofilów a sprawy tuszował wiec stąd tak niska ilość osadzonych zboczeńców w sutannach .
Twój argument jest niepełnosprawny jak dzieci do wyskrobania.
Co to za rodzaj ,,ludzi" co chcą zabić swoje dziecko bo może oslepnąć lub jest chore zniekształcone zwierzęta tak postepują a nie ludzie
Chcesz płodzić debili i się nimi opiekować 24h, proszę bardzo nikt ci nie zabrania, ale nie zmuszaj innych do takich poświęceń w kraju, w którym państwo nie pomoże takiej rodzinie w opiece, czy finansowo. W państwie gdzie dostęp do antykoncepcji jest utrudniony i drogi.
Kościół swoje stanowisko ma niezmienne od w pizdu lat
Niszczenie budynków nijak ma się do protestowania chyba, że jesteś jebanym czarnuchem
Kościół tak jak inne środowiska lobbuje za tym czy innym , raz jedni skuteczniej raz drudzy
Niech mi ktoś powie czego niby chcą te protestujące zjeby? Bo oprócz wulgaryzmów i ataków na kościół nie ma w ogóle wzmianki, że po prostu trzeba złożyć wniosek o zmianę konstytucji, mają praktycznie całą opozycje, która może to forsować a nikt tego nie robi.
Zjebane feministki nie mówią nawet o samej aborcji eugenicznej, ale domagają się jej na życzenie co większy pojeb mówi nawet, że do 9 miesiąca ciąży
Sory, ale jeżeli miałbym protestować z nimi po to żeby feminazistkom walczyć o aborcję na życzenie jako sposobu na antykoncepcje, bo jedną z drugą zadbanie o własną cipę przerasta to sory ale same niech wypierdalają.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów