📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
piękny skok... ale spadochron mu się nie otworzył !
Szczekociny V1.0 beta.
HAL9000/2 czujesz pociąg do pociągów? Wczoraj też wrzucałeś jakieś przygody z PKP
legion665 napisał/a:
HAL9000/2 czujesz pociąg do pociągów? Wczoraj też wrzucałeś jakieś przygody z PKP
to rekompensata za wczorajszy suchar
czyżby kapitan costa concordia znalazl nową fuchę?
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludzi
JackCola, a co miał tam zostać ? zaciągną hamulec i nic więcej nie mógł zrobić, więc trzeźwa i dobra decyzja ;]
@up lowi
Gówno to masz zamiast internetu.
Według przepisów maszynista musi być do samego końca na swoim stanowisku pracy, ale jak dla mnie ten gośc zrobił to co najrozsądniejsze, bo zjebał w ostatniej chwili z pociągu
Gówno to masz zamiast internetu.
Według przepisów maszynista musi być do samego końca na swoim stanowisku pracy, ale jak dla mnie ten gośc zrobił to co najrozsądniejsze, bo zjebał w ostatniej chwili z pociągu
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów