📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebany leniwiec..... Coś mu kazało zejść z drzewa, zamiast powisieć i pierdolić wszystko.
co to za zwierz
ArmagedON88 napisał/a:
co to za zwierz
Ja, wracający w niedzielę nad ranem po imprezie. A tak serio, to serio? To leniwiec.
TB303 napisał/a:
Ja, wracający w niedzielę nad ranem po imprezie. A tak serio, to serio? To leniwiec.
Ten z oryginalnego materiału u góry, to prawdopodobnie leniwiec grzywiasty, choć kurewsko kiepskie światło i pewności mieć nie można... To endemit, czyli gatunek występujący na określonym, ograniczonym obszarze.
Natomiast kolega @McQurwa zaprezentował materiał z podgatunkiem leniwca menelastego (występującego w terenach zurbanizowanych) lub żulastego (w popegeerowskich regionach rolniczych) szeroko rozpowszechnionym szczególnie w wielu krajach postsowieckich.
Ponieważ lubią migrować (choć na ruchliwe nie wyglądają) stąd niepewność moja, co do rodzimego środowiska powyższego przedstawiciela...
Jaki kraj taki leniwiec
BigCohones napisał/a:
Jebany leniwiec..... Coś mu kazało zejść z drzewa, zamiast powisieć i pierdolić wszystko.
leniwce schodza z drzewa zeby sie wysrac
TB303 napisał/a:
to jestes cienki jak sik pajaka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów